اطلاعیه مکان و زمان برگزاری آزمون مرحله دوم( مصاحبه وآزمون فراشناختی) دکتری عمومی رشته پزشکی از مقطع کارشناسی

زمان برگزاری آزمون مرحله دوم( مصاحبه وآزمون فراشناختی) دکتری عمومی رشته پزشکی از مقطع کارشناسی اعلام شد.

قابل توجه  پذیرفته شدگان آزمون کتبی هفدهمین دوره آزمون  پذیرش دانشجوی دکتری عمومی رشته  پزشکی  از مقطع کارشناسی سال تحصیلی 1403-1404

با سلام و ٱرزوی موفقیت،

ضروری است پذیرفته شدگان جهت شرکت در آزمون مرحله دوم( مصاحبه وآزمون فراشناختی) به نکات ذیل توجه نمایند.

تاریخ آزمون مرحله دوم روز شنبه 24 شهریورماه 1403 می­باشد. مقتضی است در تاریخ مذکور راس ساعت 9 صبح تا ساعت 14 بعد از ظهر در مرکز مهارتهای بالینی skill lab ساختمان شماره 8 دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بلوار کشاورز، خیابان پورسینا حضور به هم رسانید. همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه برای شرکت در این آزمون الزامی می­باشد.

- ضمنا با توجه  به چارچوب تهیه شده در فایل پیوست دستاوردهای آموزشی، پژوهشی و سایر سوابق برجسته خود را لیست نموده و به همراه فتوکپی مستندات و مدرک زبان در روز شنبه 24 شهریورماه 1403 تحویل برگزارکنندگان آزمون دهند. فتوکپی­های فوق به هیچ وجه مسترد نخواهد شد و در صورت لزوم اصل مدارک درخواست خواهد