پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت روز استاد

دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه در پیامی دوازدهم اردیبهشت ماه روز استاد را به همه‌ اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، متن پیام به شرح زیر است:

دوازدهم اردیبهشت ماه مصادف با گرامیداشت استاد علم و اخلاق شهید دکتر مرتضی مطهری، فرصتی ارزشمند است برای بزرگداشت و قدردانی از مقام اساتید و معلمان که عاشقانه و صادقانه در عرصه ی تعلیم و تربیت همت می گمارند.

بدون تردید اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان و اساتیدی است که در ترویج دانش و بینش اهتمام می ورزند. اساتید دانشگاه علوم پزشکی  تهران نیز با بکارگیری همت بلند خویش، به عنوان یکی از ارکان مهم پیشرفت دانش و پژوهش در کشور  در شکل گیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان نقش بسزایی داشته و دارند و در تاریخ پرافتخار این سرزمین با تعهدی بی نظیر در مسیر پروراندن اندیشه و ایمان آینده سازان میهن حرکت می کنند.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر صمیمانه از تمامی کوشش های بی دریغ و مجدانه اساتید محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران، این مناسبت را حضور سروران گرامی تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند سبحان سعادت و بهروزی یکایک اساتید را مسئلت دارم.