پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری 1401

جشنواره آموزشی شهید مطهری به منظور تجلیل و تکریم اساتید عرصه آموزش پزشکی و برای شناسایی و معرفی فرآیندهای آموزشی مطلوب کشوری، دانشگاهی و همچنین نوآوری، ابداع و معرفی فرآیندهای جدید در حیطه های روش­ ها و تکنیک­ های آموزشی، سنجش، ارزشیابی و اثربخشی آموزشی، مرجعیت، رهبری و مدیریت آموزشی، مشاوره و راهنمایی، فعالیت­ های فرهنگی و امور تربیتی و اجتماعی، قوانین، مقررات و ساختارهای آموزشی، محصولات آموزشی و به منظور ارتقاء آموزش پزشکی برگزار می­ گردد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به دستورالعمل اجرایی پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری اینجا را کلیک کنید.

نحوه ارسال فرایندها: برای ارسال فرایندهای آموزشی می توانید فرم ارسال خلاصه فرایند را از سایت دریافت و پس از تکمیل به همراه مستندات حداکثر تا تاریخ 31 شهریور ماه 1400 به آدرس پست  الکترونیکی edcfestivals@gmail.com ارسال بفرمایید. در ضمن نسخه فیزیکی مستندات را به دبیرخانه جشنواره به نشانی بلوار کشاورز، خ نادری، خ حجت دوست، پلاک ۵۷، مدیریت مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه طبقه سوم ارسال نمایید. جهت دریافت اطلاعات بیشتر می ­توانید با شماره تلفن۸۸۹۵۵۸۴۶ ۸۸۹۵۵۷۱۲ داخلی ۳۰۶ تماس حاصل فرمایید. لازم به ذکر است در جشنواره پانزدهمین صرفا فرایندهای وارد مرحله رقابتی جشنواره می شوند که واجد هر شش معیار گلاسیک باشد (تبصره ماده ۷ ارزیابی فرایندها).
معاونت آموزشی  دانشگاه

معاونت آموزشی دانشگاه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: