نشست شورای مدیران معاونت آموزشی برگزارشد

نشست شورای مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 در محل سالن شورای این معاونت برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، در این نشست که به منظور بررسی و هم اندیشی در خصوص مسائل مربوط به حوزه آموزش برگزار شد، دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، دکتر رضائی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، مدیران حوزه معاونت آموزشی  و دو تن از کارشناسان واحد  فناوری اطلاعات دانشگاه حضور داشتند.

در این نشست  ابتدا دکتر قنبری مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه  گزارشی از روند راه اندازی و  ساختار سامانه آزماد به عنوان شبکه آزمایشگاه جامع آموزشی و مشکلات فنی سامانه آزماد ارائه داد.

دکتر رضائی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه  و همکارانش نیز در این نشست داشبورد مدیریتی معاونت آموزشی دانشگاه را معرفی کردند سپس حاضران در خصوص قابلیت ها و شاخص های آن  نظرات توصیه ای و پیشنهادی خود را مطرح کردند.

همچنین در ادامه این نشست اقدامات  و مسائل مربوط به حوزه آموزش نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.