نشست شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سالن شورای حکیم دانشگاه برگزار شد..

نشست شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شنبه 2 دیماه 1402 با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، مدیران حوزه آموزش، معاونین آموزشی دانشکده ها و نماینده ریاست دانشگاه در سالن شورای حکیم دانشگاه برگزار شد..

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی،  در این نشست موضوعات مختلف آموزشی دانشکده‌ها  از قبیل  بررسی ویدیوی آموزشی و نرم افزار رویکرد تکاملی عصبی(بوبت) جهت درس تکنیک های حرکت درمانی در مقطع کارشناسی کاردرمانی و فیزیوتراپی، بررسی شیوه نامه های تدوین و بازنگری طرح دوره های «دانشکده پرستاری و مامایی» و «دانشکده پیراپزشکی» بررسی انطباق یا عدم انطباق واحدها و برنامه های آموزشی ارائه شده به دانشجویان رشته های مقاطع کارشناسی و دکترای عمومی با کوریکلوم ابلاغی از طرف وزارت متبوع،دستورالعمل پایان نامه های جایگزین در قالب کتاب، مقالات مروری نظام مند/متاآنالیز ، راهنمای بالینی/پروتکل های درمانی و محصول محور، فرصت تحصیلی اضافی، مرخصی تحصیلی و اضافه سنوات تحصیلی دانشجویان به بحث و تبادل نظر گذاشته شد سپس  اعضای حاضر پیشنهادات و نظرات خود را در این موارد ارائه کردند و تصمیمات لازم گرفته شد.