موفقیت قابل توجه دانشجویان رشته پزشکی در آزمونهای کشوری جامع علوم پایه و پیش کارورزی در اسفند ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت آموزشی، دانشجویان رشته پزشکی در آزمونهای کشوری جامع علوم پایه و پیش کارورزی در اسفند ۱۴۰۰ موفقیت چشمگیری داشته اند.

به ترتیب بیش از ۹۷  و ۹۴ درصد از  دانشجویان  شرکت کننده در آزمونهای جامع علوم‌پایه و پیش کارورزی اسفندماه ۱۴۰۰ موفق به کسب نمرات قبولی شدند.در آزمون جامع علوم پایه، ۲۹ نفر از این دانشجویان در بین دانشجویان برتر ۲/۵ درصد اول جای گرفتند و ۲۷ درصد از کل این رتبه های برتر را به خود اختصاص دادند.

در آزمون جامع پیش کارورزی، ۲۱ نفر  از دانشجویان در بین دانشجویان برتر ۲/۵ درصد اول قرار گرفتند که این تعداد معادل ۲۲ درصد از کل این رتبه های برتر می باشد.