مؤسسه نیماد فهرست پنج طرح تحقیقاتی پذیرش شده در فراخوان مشترک خود با ترکیه را منتشر کرد

✅ مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) با همکاری سازمان پژوهش‌های علمی و فناوری ترکیه (TÜBİTAK) در ترکیه و همکاری و حمایت دفتر همکاری‌های علمی ایران و ترکیه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به ارایه مشترک این فراخوان (https://t.me/nimadnews/198) برای حمایت از طرح‌های تحقیقاتی مشترک در حیطه سلامت در سال ۱۳۹۹ شده است.

✅ گرنت مشترک با TUBITAK به محققان کمک می‌کند تا با دریافت این گرنت بتوانند تحقیقات مشترکی را با کشور ترکیه به انجام برسانند.

✅ سقف حمایت مؤسسه نیماد از این طرح‌ها برای هر طرح معادل ۱۵۰ میلیون تومان است و سقف حمایت توبیتاک معادل سیصد هزار لیر ترکیه است که توسط کشور ترکیه به محقق اصلی (PI) مقیم کشور ترکیه اعطا می‌شود.

✅ عناوین و محققان اصلی ایرانی طرح‌های پذیرفته شده عبارتند از

����«اپیدمیولوژی استرپتوکوکوس‌های گروه A مقاوم به بتالاکتام‌ها و ماکرولیدها در ایران و ترکیه و تولید آنتی‌بیوتیک‌های پپتیدی موثر بر سویه‌های مقاوم به دارو»؛ (محقق اصلی: مسعود آ‌ل‌بویه، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)

����«پروفایل متابولومیک میعانات بازدمی (EBC) بیماران مبتلا به آسم و COPD برای کشف نشانگرهای زیستی جدید به منظور توسعه روش تشخیص غیرتهاجمی با استفاده از POC بر اساس فناوری الکتروفورز میکروچیپ»؛ (محقق اصلی: ابوالقاسم جویبان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز)

����«طراحی و ساخت مدل بیماری صرع بر روی تراشه میکروسیالی همراه با سد خونی مغزی به منظور کنترل عوارض بیماری توسط دارو»؛ (محقق اصلی: سید نصرالله طباطبایی شفیعی، دانشگاه علوم پزشکی تهران)

����«بررسی هدفمند الیگونوکلئوتیدهای آنتی سنس اختصاصی علیه SARS –CoV 2 از طریق اگزوزوم‌های مهندسی شده برای مبارزه با بیماری COVID 19 و طوفان سیتوکین با استفاده از کشت سه‌بعدی ریه انسان»؛ (محقق اصلی: رسول صالحی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)

����«نانو کامپوزیت سریم-بیسموت بارگذاری شده در شبکه‌های زئولیتی ایمیدازولی حساس به نور مادون قرمز برای درمان سمیت نورونی آمیلوئید بتا: یک نقشه راه منطقی برای مقابله با بیماری آلزایمر»؛ (محقق اصلی: عزیز ملکی، دانشگاه علوم پزشکی زنجان).
برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت http://nimad.ac.ir/content/210/TUBITAK مراجعه فرمایید.

معاونت آموزشی  دانشگاه

معاونت آموزشی دانشگاه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: