قابل توجه دانشجویانی که با تمدید میهمانی آنها در نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 در دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت شده است

با سلام و آرزوی موفقیت،

دانشجویانی که با تمدید میهمانی آنها در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 در دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت گردیده؛ ضروری است از روز یکشنبه مورخ سوم بهمن ماه 1400 لغایت پایان وقت روز چهارشنبه ششم بهمن ماه 1400 با مراجعه به سایت https://sipad.tums.ac.ir/fromguest و تکمیل فرم ثبت نام در سامانه سیپاد و اسکن کارت ملی نسبت به تمدید شماره دانشجویی خود اقدام نمایند.

تذکر:

-جهت تمدید شماره دانشجویی فعلی شما و جلوگیری از صدور شماره دانشجویی جدید مقتضی است همان شماره شناسنامه و کدملی که قبلا در سامانه سیپاد ثبت نموده اید وارد نمایید.

* ضمنا انتخاب واحددانشجویان مهمان همزمان با دانشجویان این دانشگاه از روز شنبه نهم بهمن ماه 1400 لغایت پایان وقت روز سه شنبه 12 بهمن ماه 1400 می­باشد.