قابل توجه دانشجویان دکترای عمومی متقاضی ترم تابستانی سال تحصیلی 1400-1399

با سلام و آرزوی موفقیت،

دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد برای دانشجویان رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری، مامایی، گفتاردرمانی و کاردرمانی با ارائه دروس جدول ذیل به صورت مجازی ترم تابستانی برگزار نماید؛ ثبت نام کلیه دانشجویان متقاضی بدون در نظر گرفتن سهمیه قبولی آنها با رعایت ضوابط و شرایط ذیل در ترم تابستانی این دانشگاه بلامانع می­باشد. دانشجویان جهت کسب هرگونه اطلاعات بیشتر می­توانند از طریق همین سایت پیگیری نمایند.

نحوه ثبت نام:

متقاضیان سایر دانشگاهها می­توانند از روز شنبه مورخ بیست و یکم تیر ماه 1399 لغایت پایان وقت روز سه شنبه مورخ سی و یکم تیرماه 1399 با مراجعه به آدرس https://sipad.tums.ac.ir/fromguest­­ و اسکن مدارک مشروحه ذیل نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند. دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران نیازی به ثبت نام ندارند و صرفا در موعد انتخاب واحد، دروس مورد تقاضا را انتخاب می­کنند.

تذکر: دانشجویان رشته های پزشکی،  دندانپزشکی و داروسازی در انتخاب مقطع ، فقط دکترای عمومی را انتخاب کنند. جهت جلوگیری از بروز مشکل از انتخاب دکترای حرفه ای خودداری گردد.

1-فرم میهمان صادر شده توسط دانشگاه مبداء

2- تمام صفحات شناسنامه

3-کارت ملی(پشت و رو)

4-عکس

تذکر:

- جهت آگاهي از تكميل بودن و تاييد مدارك ضروري است مجددا" بعد از حداكثر یک روز كاري به سايت مراجعه نماييد.

درصورت مشاهده پيام مدارك ناقص مي­باشد سريعا" نسبت به رفع نقص اقدام نماييد

بديهي است در غير اينصورت ثبت نام شما تایید نخواهد شد.

شهریه:

-شهریه هرواحد نظری 3/600/000 ریال

-شهریه هر واحد عملی 4/400/000 ریال

تقویم ترم تابستانی:

زمان انتخاب واحد: از شنبه 1399/05/04 لغایت چهارشنبه 1399/05/08

بازه برگزاری کلاسها به صورت مجازی: از شنبه 1399/05/11 لغایت سه شنبه 1399/06/11

زمان برگزاری امتحانات: از چهارشنبه 1399/06/12 لغایت چهارشنبه 1399/06/19

بازه ثبت نمرات: از شنبه 1399/06/15 لغایت شنبه 1399/06/22

هرگونه اطلاعات تکمیلی متعاقبا از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد.

الزامات آموزشی:

- حداکثر واحد در ترم تابستان 6 واحد می­باشد.(برای دانشجویان شاهد و ایثارگر در صورت تایید ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه مبداء اخذ 8 واحد بلامانع است)

- مسئولیت تطابق واحد و رعایت پیش نیاز با دانشگاه مبداء می باشد.

• در صورت تکمیل بودن مدارک دانشجویان متقاضی صرفا در ترم تابستانی میهمان دانشگاه علوم پزشکی تهران می­باشند.