فراخوان دانشگاهی پذیرش دستیار فلوشیپ ( در رشته های اعلام شده از وزارت متبوع ) برای سال تحصیلی 1402-1403

داوطلبان می توانند با مراجعه به آدرس ذیل  https://app.epoll.pro/29379225  از  تاریخ 6 آبانماه 1402 لغایت 8 آبانماه 1402 مدارک ثبت نامی را بارگزاری نمایند .

بدیهی است مدارک و شرایط متقاضیان پس از بررسی در دانشگاه  ، طبق مقررات با تایید نهایی دبیرخانه شورای آموزشی تخصصی و فوق تخصصی ، مورد پذیرش قرار خواهد گرفت .

متقاضیان برای اطلاع از زمان و مکان برگزاری آزمون لازم است با گروه مربوطه تماس حاصل فرمایند .

برای دریافت شماره تماس گروه ها اینجا کلیک فرمایید.

نکته بسیار مهم این اطلاعیه : فراخوان دانشگاه علوم پزشکی تهران صرفا برای رشته های فلوشیپی بر اساس جدول پیوست و بر اساس ظرفیت وزارت متبوع  می باشد  . برای اطلاع  از رشته ها اینجا کلیک فرمایید. .

مدارک مورد نیاز :

1- گواهی معاف یا  انجام تعهدات قانونی (ضریب کا) تا تاریخ 31 شهریورماه 1402 صادرشده از معاونت درمان یا مرکز امور هیئت‌علمی وزارت متبوع برای کسانی که به‌صورت مشروط ثبت‌ نام نموده‌اند.

2-تصویر شناسنامه (از تمام صفحات) کارت ملی و عکس 4*3

3- نامه از محل استخدام مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل (برای شاغلین در وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادها)

4- تصویر کارت پایان یا معافیت از خدمت نظام‌وظیفه برای آقایان به‌صورت کارت هوشمند یا گواهی تعویض از مراکز پلیس + 10

تبصره 1: مشمولان ماده یک قانون نحوه تأمین اعضا هیئت‌علمی باید از نظر سازمان وظیفه عمومی ناجا منعی برای ادامه تحصیل نداشته باشند.

تبصره 2 :پذیرفته شدگان مشمولی که خدمت نظام وظیفه خود را به صورت انجام طرح تحقیقاتی در بنیاد نخبگان انجام می دهند برای ادامه  تحصیل ملزم به توقف طرح و اخذ معافیت تحصیلی از سازمان نظام وظیفه می باشند.

5-تصویر حکم استخدامی

6- تصویر مدرکی دال بر قبولی دانشنامه تخصصی

شایان ذکر می باشد برای اطلاع از قوانین و مقررات صادر شده از وزارت متبوع اینجا کلیک فرمایید. ، جدول برنامه زمانبندی این فرآیند در نامه فوق قابل مشاهده می باشد .

برای اطلاعات بیشتر در صورت لزوم با شماره 02164053276  سرکار خانم مقدسی تماس حاصل فرمایید .