فراخوان جذب همتایار سلامت روان (طرح منتورینگ دستیاران)

مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان  با توجه به اهمیت سلامت روان دستیاران تخصصی اقدام به جذب منتور (همتایار) سلامت روان می نماید تا با برقراری ارتباط موثر بین دستیاران و مرکز مشاوره در راستای ارتقاء سلامت روان و کاهش آسیب های روانشناختی متاثر از فشارهای پاندمی کووید 19 و سایر مشکلات اجتماعی اقتصادی گام بردارد.

از اهداف مهم طرح منتورینگ سلامت روان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. -    ایجاد بستر مناسب جهت شناسایی و معرفی دانشجویان در معرض آسیب و آسیب دیده به مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان
  2. -    توانمندسازی و ارتقاء سلامت روان دستیاران
  3. -    امکان مدیریت سریع و برقراری ارتباط در هنگام وقوع بحران هایی مانند رفتارهای خود آسیب رسان
  4. -    شناخت نقاط قوت و ضعف مرکز مشاوره در برگزاری برنامه ها و ارائه خدمات حرفه ای و تخصصی و تقویت یا رفع این نقاط

علاقمندان می توانند تا نیمه اول دی ماه برای ثبت نام در این فراخوان به سایت معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی vsca.tums.ac.ir مراجعه و فرم عضویت را تکمیل نمایند.

معاونت آموزشی  دانشگاه

معاونت آموزشی دانشگاه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: