لیست اخبار صفحه :30
دکتر علامه: پاسخگویی اجتماعی و اشتراک گذاری تجربیات موفق را در سرلوحه فعالیت ها قرار دهید
دومین نشست مدیران حوزه آموزش با مدیران گروه های آموزشی برگزار شد

به منظور تبادل تجربه و نظر میان مدیران حوزه آموزش و در راستای اشتراک گذاری تجربیات موفق، دومین نشست مدیران حوزه آموزش با مدیران گروه های آموزشی برگزار شد.

نشست  کمیته منطقه ای جهت بررسی وضعیت و مشکلات دانشجویان با حضور معاونان آموزشی و مدیران حوزه آموزش دانشگاه‌های عضو کلان منطقه 10 آمایشی برگزار شد.

نشست کمیته منطقه ای جهت بررسی وضعیت و مشکلات دانشجویان با حضور معاونان آموزشی و مدیران حوزه آموزش دانشگاه‌های عضو کلان منطقه 10 آمایشی برگزار شد.

نشست معاونان و مدیران آموزشی دانشگاه‌های عضو کلان منطقه 10 آمایشی به منظور بررسی وضعیت و درخواست های دانشجویان روز چهار شنبه3 اسفندماه 1401 در محل سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

نشست بررسی آئین نامه استاد وابسته و دستورالعمل اجرایی دوره  new route  Phdویژه دانشجویان بین الملل برگزارشد

نشست بررسی آئین نامه استاد وابسته و دستورالعمل اجرایی دوره new route Phdویژه دانشجویان بین الملل برگزارشد

نشست بررسی آئین نامه استاد وابسته و دستورالعمل اجرایی دوره new route Phd ویژه دانشجویان بین الملل روز چهارشنبه 3 اسفندماه 1401 در سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دوره هفتم آزمون پذیرش دستیار تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) داروسازی بالینی در مراقبت های ویژه سال تحصیلی 1402-1401

ثبت نام پذیرفته شدگان دوره هفتم آزمون پذیرش دستیار تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) داروسازی بالینی در مراقبت های ویژه سال تحصیلی 1402-1401 آغاز شد.