شانزدهمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد

شانزدهمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، شنبه 20 دی 99 به منظور بررسی و رفع مسائل آموزشی دانشگاه با حضور اعضای شورا به صورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای این نشست مانند جلسات پیشین شورای آموزشی، مسائل آموزشی و مشکلات دانشجویی از سوی معاونین آموزشی دانشکده ها مطرح و توسط مدیران آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه راه کارهای لازم ارائه شد.

در فاز دوم جلسه طبق دستورکار شورا دستورالعمل اجرایی پیشنهادی پذیرش دانشجوی بین الملل (صرفاً برای اتباع خارجی) در دوره دکترای تخصصی (PhD) استاد محور توسط دکتر ضیائی معاون آموزشی پردیس بین­الملل دانشگاه مطرح و بعد از بحث و بررسی طبق نظر اعضای شورا مقرر شد دانشکده­ها نظرات تکمیلی را برای این دستورالعمل تا یک هفته دیگر اعلام کنند و در جلسه آتی مجدد مورد بررسی قرار گیرد.

در ادامه جلسه موارد آموزشی و دانشجویی از جمله درخواست­های ارسالی از دانشکده­های برای فرصت تحصیلی اضافی دانشجویان دکترای تخصصی (PhD)  مطرح و مورد موافقت اعضا قرار گرفت همچنین درخواست تایید صلاحیت حق التدریس مدرسان دانشکده­ها  برای نیمسال دوم سال 99/98 که شورا ارجاع شده بود مطرح و مورد تایید قرار گرفت.