دستورالعمل آزمون پذیرش دوره های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) داروسازی بالینی در مراقبت های ویژه سال تحصیلی 1403-1402

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، با توجه به مجوز صادر شده از سوی دبیرخانه شورای آموزش داروسازی و تخصصی برای رشته داروسازی بالینی در مراقبت های ویژه دستیار می پذیرد.
 -تاریخ آزمون کتبی و شفاهی  21 شهریور ماه 1402 و شروع دوره  از اول بهمن ماه 1402  خواهد بود .
- مهلت ثبت نام قابل تمدید نمی باشد.
- توزیع کارت: روز امتحان مورخ 21 شهریور ماه  1402 با در دست داشتن اصل کارت ملی و یا شناسنامه
 و محل برگزاری آزمون: دانشکده داروسازی تهران(متعاقبا محل امتحان در سایت دانشکده داروسازی اعلام می گردد.)
-آزمون کتبی و شفاهی پذیرش دوره های تکمیلی تخصصی راس ساعت 8 صبح روز سه شنبه مورخ 21 شهریور ماه 1402برگزار می شود.