برگزاری چهاردهمین برنامه از کنگره هفته آموزش دانشگاه

چهاردهمین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه ۱۸ اردیبهشت ماه سالجاری از ساعت ۱۰:۴۵ تا ۱۲:۱۵ به صورت هیبریدی (مجازی و حضوری) در سالن دارالفنون سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، چهاردهمین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه با عنوان نشست علمی ندای شواهد: مروری بر مطالعات هوش مصنوعی در آموزش پزشکی، مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه سالجاری از ساعت ۱۰:۴۵ تا ۱۲:۱۵ به صورت  هیبریدی (مجازی و حضوری) در سالن دارالفنون سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
این نشست با حضور دکتر علی علیزاده و دکتر فاطمه مرفه، مروری بر مطالعات هوش مصنوعی در آموزش پزشکی انجام شد و مقاله با عنوان  A scoping review of artificial intelligence in medical education: BEME Guide No.84 که در مجله Medical Teacher در سال ۲۰۲۴ چاپ شده است، در این زمینه رو مورد بحث قرار داد. در ادامه ضمن جمع بندی، به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.