برگزاری پنجمین جلسه از دوره فلوشیپ دانشوری آموزش پزشکی (شروع جلسات منتورینگ)

پنجمین جلسه از دوره فلوشیپ دانشوری آموزش پزشکی (شروع جلسات منتورینگ) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمند سازی مدرسین؛ پنجمین جلسه از دوره فلوشیپ دانشوری آموزش پزشکی در روز یکشنبه مورخ 15 بهمن ماه 1402 از ساعت 13:30 تا 15 طبق هماهنگی شرکت کنندگان با منتور به صورت حضوری  و مجازی در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه  تشکیل شد.

به منظور مدیریت فرایند منتورینگ دوره های فلوشیپ آموزش پزشکی، جهت هر یک از پروژه ها یک منتور از بین اساتید دارای وابستگی سازمانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در نظر گرفته شده است که در طول مسیر، هدایت و راهنمایی پروژه برای اساتید شرکت کننده در دوره فلوشیپ را به عهده خواهد داشت.

در اولین جلسه منتورینگ مطالبی درخصوص کار عملی: تعیین مشکل آموزشی و انتخاب عنوان طرح توسعه ای/نوآورانه آموزشی توسط منتور ارائه و به سوالات شرکت کنندگان برای  انتخاب عنوان طرح توسعه ای/نوآورانه آموزشی پاسخ داده شد.

شایان ذکر است جلسات بعدی این دوره طبق برنامه ارائه شده برگزار خواهد شد.