برگزاری سومین برنامه از کنگره هفته آموزش

سومین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه با عنوان ژورنال کلاب گروه آموزش پزشکی: Understanding resident wellness: A path analysis of the clinical learning environment at three institutions مورخ ۱۶ اردیبهشت ماه سالجاری از ساعت ۱۰:۴۵ تا ۱۲:۱۵ به صورت هیبریدی (مجازی و حضوری) در سالن دارالفنون سازمان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، این نشست با حضور دکتر رقیه گندم کار مدیر گروه آموزش پزشکی، دکتر الهه بهاروند عضو هیات علمی دانشگاه، مقاله با عنوان Understanding resident wellness: A path analysis of the clinical learning environment at three institutions را که در مجله medical teacher  نیز چاپ شده است را مورد بحث و بررسی قرار داد. در جلسه در مورد راهکارهای افزایش سلامت روان و انگیزه در سازمان توسط حاضرین در جلسه صحبت و تبادل نظر شد.
لازم به توضیح است که برنامه های کنگره هفته آموزش در قالب برگزاری ۲۲ رویداد از ۱۶ اردیبهشت ماه الی ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. برای دریافت برنامه کنگره هفته آموزش دانشگاه اینجا کلیک کنید.