برگزاری دوازدهمین برنامه از کنگره هفته آموزش دانشگاه

دوازدهمین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه ۱۸ اردیبهشت ماه سالجاری از ساعت ۸:۰۰ تا ۸:۴۵ به صورت هیبریدی (مجازی و حضوری) در سالن دارالفنون سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دوازدهمین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه با عنوان هوش مصنوعی و آموزش علوم پزشکی: فرصت ها و چالش ها مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه سالجاری از ساعت ۸:۰۰ تا ۸:۴۵ به صورت  هیبریدی (مجازی و حضوری) در سالن دارالفنون سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
این نشست با سخنرانی کلیدی دکتر محمد جلیلی در موضوع هوش مصنوعی و آموزش علوم پزشکی: فرصت ها و چالش ها برگزار شد که کارکردهایی از ابزارهای هوش مصنوعی و قابلیت های آن در آموزش و ارزیابی دانشجو ارائه شد و به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.
لازم به توضیح است که برنامه های کنگره هفته آموزش در قالب برگزاری ۲۲ رویداد از ۱۶ اردیبهشت ماه الی ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد