اولین جلسه شورای مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه شورای مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه، روز شنبه 29 آبان ماه 1400 برگزار شد.در اولین جلسه شورای مدیران معاونت آموزشی که با حضور کلیه مدیران این حوزه برگزار گردید پیشنهاد راه اندازی مرکز نوآوری آموزشی دانشگاه و برنامه ۴ ساله (۱۴۰۴-۱۴۰۰) آموزش دانشگاه بررسی شد. راه اندازی مرکز نوآوری آموزش دانشگاه دکتر متولیان مرکز نوآوری سلامت را برای اعضای حاضر در جلسه معرفی کرده و گفت این مرکز در حوزه آموزش فعالیت کرده و به دانشگاه کمک می کند تا ایده های نوآور را تبدیل به محصول نماید. و در ادامه وی نحوه راه اندازی این مرکز را برای اعضا بیان کرد. سپس هریک از مدیران آموزش دانشگاه نظرات، پیشنهادها و چالش های احتمالی پیش روی راه اندازی این مرکز را اعلام کردند و در نهایت راه اندازی این مرکز را گامی مؤثر در راستای جامعه عمل پوشاندن به ایده های نو در دانشگاه بیان کرده و راه اندازی آن را تصمیمی درست خوانده و حمایت خود از این پیشنهاد را بیان کردند. برنامه ۴ ساله حوزه آموزش دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه گفت پیرو جلسات تشکیل شده برنامه ۴ ساله معاونت آموزشی دانشگاه با همکاری مدیران این حوزه تدوین و در جلسه هیات رئیسه دانشگاه ارائه شد و اکنون که برنامه آموزش دانشگاه با افق ۴ ساله مشخص شده است می بایست برای به ثمر رساندن این ۷۵ برنامه ناظرین و مجریان را مشخص کرد تا در اسرع وقت اجرای برنامه ها در سطح ستاد و به امید خدا سپس در دانشکده ها و بیمارستان ها عملیاتی شود. در ادامه جلسه ناظرین و مجریان تمامی برنامه ها مشخص و پیشنهادات مدیران حوزه آموزش به منظور اصلاح برخی از برنامه ها مطرح و تصویب شد. معاون آموزشی دانشگاه در پایان ضمن تشکر از همراهی مدیران حوزه آموزش گفت حداکثر تا دو هفته آینده وظایف هر یک از ناظرین به ایشان ابلاغ و کارگروه های لازم در این راستا تشکیل خواهد شد.

معاونت آموزشی  دانشگاه

معاونت آموزشی دانشگاه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: