انتصاب دکتر جلیلی و دکتر توانگر به عنوان نمایندگان ریاست دانشگاه در شورای آموزش

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر قناعتی، رئیس دانشگاه طی حکمی دکتر جلیلی و دکتر توانگر را به عنوان نمایندگان ریاست دانشگاه در شورای آموزشی منصوب کرد.

متن حکم به شرح زیر می باشد:

جناب آقای دکتر سید محمد توانگر

استاد محترم دانشگاه

با سلام و احترام

شورای آموزشی دانشگاه یکی از ارکان مهم سیاست گذاری و پایش فعالیت های آموزش در دانشگاه است و گسترش حیطه آموزش علوم پزشکی در سطح دانشگاه در گروه تصمیمات موثر این شورا می باشد.

با عنایت به تعهد، سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی در عرصه های علمی، آموزشی و مدیریتی، به عنوان نماینده رئیس دانشگاه در شورای آموزش دانشگاه منصوب می شوید.

انتظار می رود با همکاری سایر اعضاء و به کارگیری ظرفیت های موجود، موجبات بهبود و ارتقاء امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی را در جهت نیل به چشم اندازها و اهداف متعالی دانشگاه فراهم نمایید.

از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون شما را مسئلت می نمایم.

جناب آقای دکتر محمد جلیلی

استاد محترم دانشگاه

با سلام و احترام

از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون شما را مسئلت می نمایم.