اطلاعیه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون های جامع اسفند 1401 دانش آموختگان خارج از کشور

اطلاعیه کارت ورود به جلسه آزمون های جامع اسفند 1401 دانش آموختگان خارج از کشور

قابل توجه دانش آموختگان خارج از کشور متقاضی شرکت در آزمون­های جامع اسفند 1401

دانش آموختگان خارج از کشور شرکت­ کننده در آزمون های جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، پیش کارورزی و 180 واحد داروسازی (ارتقاء و ارزشیابی) که در دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون می توانند درتاریخ سه شنبه 9 اسفندماه 1401 از ساعت 15:00 با مراجعه به سایت exam.tums.ac.ir  نسبت به دریافت کارت اقدام نمایند.

داوطلبین پس از ورود به سایت با ورود شماره کدملی به عنوان نام کاربری و رمز عبور به سامانه وارد و پس از ورود در منوی سمت راست بر روی گزینه ورود به پنل کاربری کلیک و نسبت به چاپ کارت اقدام نمایند.

لازم به تذکر است از پذیرفتن داطلبین بدون کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی عکس دار معذور می باشیم.