نشست بررسی پیش نویس سند جامع توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزارشد

نشست بررسی پیش نویس سند جامع توانمند سازی اعضا هیات علمی دانشگاه روز چهارشنبه 26 بهمن ماه 1401 در سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، در این نشست که به منظور بررسی  و بازنگری سند جامع توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد دکترسید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، دکتر فتوحی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و جمعی از  اساتید و کارشناسان معاونت های آموزشی-  تحقیقات و فناوری - بین الملل و فرهنگی  حضور داشتند.

در این نشست کلیات،  مفاد و مصادیق فعالیت های توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه  علوم پزشکی تهران در حوزه بین الملل و فرهنگی  ارائه شد و در ادامه اساتید حاضر نقطه نظرات خود را در خصوص بندها و ساختار و محتوای برنامه بیان کردند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.