برگزاری مراسم تکریم و تجلیل از کارکنان بازنشسته معاونت آموزشی دانشگاه

مراسم تقدیر و قدردانی از پنج کارمند بازنشسته معاونت آموزشی با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، مدیران و کارشناسان واحدهای مختلف درسالن شورای آموزشی این معاونت برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی،مراسم تقدیر و قدر دانی از پنج کارمند بازنشسته  معاونت آموزشی به نام های آقای عزت اله واحدی  و خانم ها طیبه قافله باشی، زهرا نوروزی، اعظم درختی  و راحله سادات کریمی  با حضور معاون آموزشی، مدیران و کارشناسان واحدهای مختلف روز چهارشنبه 2 اسفندماه 1402 درسالن شورای این معاونت  برگزار شد.

در این جمع صمیمی دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه و دکتر شباب مدیر امورعمومی معاونت ضمن قدردانی از زحمات همکاران بازنشسته، از خدمات 30 ساله بازنشستگان تجلیل و برای آنها آرزوی موفقیت کردند و در خاتمه به رسم یادبود با لوح تقدیر و هدایا از همکاران بازنشسته تجلیل شد.