• تاریخ انتشار : 1398/11/19 - 09:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 137
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه آزمایشگاه جامع آموزشی- پژوهشی

 
فراگيران رشته هاي علوم پزشكي به ويژه در مقطع دكتراي تخصصي (PhD) براي انجام آزمايشات تحقيقاتي و پايان نامه نيازمند تجهيزات آزمايشگاهي به روز مي باشند كه تامين برخي از اين تجهيزات براي دانشكده ها و مراكز تحقيقاتي بسيار هزينه بر خواهد بود و از سوي ديگر امكان تامين اين تجهيزات براي همه گروه هاي متقاضي در دانشگاه موجود نمي باشد. به همين منظور معاونت آموزشي با مشاركت معاونت پژوهشي در نظر دارد در راستاي بسته تحولي توسعه زيرساخت هاي آموزشي با فراهم نمودن تجهيزات آزمايشگاهي در آزمايشگاه جامع آموزشي- پژوهشي دانشگاه گامي موثر در جهت برآوردن نيازهاي جامعه دانشگاهي بردارد.
جلسه آزمايشگاه جامع آموزشي-پژوهشي روز سه شنبه 15 بهمن 98 با حضور دكتر سهراب پور، معاون آموزشي دانشگاه- دكتر صحرائيان، معاون تحقيقات و فناوري، دكتر احمديان، رئيس دانشكده فناوري هاي نوين پزشكي- دكتر حسن پور، مدير امور عمومي معاونت تحقيقات و فناوري- دكتر رحيم نيا، مدير برنامه ريزي مالي، بودجه و پايش عملكرد دانشگاه- دكتر قنبري، مسئول دبيرخانه تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشكي- خانم چتروز، مدير امور مالي دانشگاه و خانم اشتياقي، مدير امور عمومي معاونت آموزشي در سالن شوراي معاونت آموزشي برگزار شد.
در ابتداي جلسه دكتر سهراب پور توضيحاتي در خصوص آزمايشگاه جامع آموزشي- پژوهشي و قديمي بودن دستگاه ها و تجهيزات دانشكده ها و گروه ها ارائه كرد و گفت: آزمايشگاه جامع آموزشي-پژوهشي يكي از مهمترين فعاليت هاييست كه بايد بر آن متمركز شد، اين موضوع در قالب بسته هاي تحول آموزش نيز  بحث و بررسي شده است.
وي ادامه داد: اين جلسه به منظور اتخاذ تصميمات مديريتي و نهايي سازي طرح آزمايشگاه جامع - برگزار شده است.
دكتر قنبري ضمن تاكيد بر آموزش مهارتي و عملي گفت: دانشگاه براي حفظ نقش خود به عنوان نماد آموزش عالي نيازمند به روزرساني تجهيزات آزمايشگاهي خود دارد ، پس از بررسي هاي لازم و برگزاري جلسات مكرر با دانشكده ها به اين نتيجه رسيديم كه تجهيزات موجود را بين دانشكده ها و گروه ها به اشتراك بگذاريم در اين راستا دو اقدام صورت گرفت يكي طراحي  نرم افزارشبكه آزمايشگاه هاي آموزشي و پژوهشي به منظور به اشتراك گذاشتن امكانات و تجهيزات آزمايشگاهي كليه دانشكده ها، گروه هاي آموزشي و مراكز تحقيقاتي  براي استفاده كليه فراگيران دانشگاه بدون توجه به نام دانشكده يا مركز تحقيقاتي محل تحصيل فراگير ايشان تاريخ رونمايي از نرم افزار را پايان سال اعلام كرد. 
وي در بخش ديگري از سخنان خود اقدام دوم را اين گونه تشريح كرد: علاوه بر شبكه آزمايشگاهي دانشگاه نيازمند يك آزمايشگاه جامع آموزشي- پژوهشي بود كه تجهيزات High-Tech مورد نياز دانشجويان در اين آزمايشگاه با يك مديريت واحد مستقر گردد تا مورد استفاده قرار گيرد بر اين اساس از تمامي دانشكده ها و گروه ها ليستي از تجهيزات در اختيار ما قرار داده شده كه برخي از آنها مي بايست خريداري و در محل آزمايشگاه نگهداري شود.
دكتر رحيم نيا با اشاره به اهميت ويژه احداث آزمايشگاه جامع آموزشي- پژوهشي، سخنان دكتر قنبري را تكميل كرد و گفت: وجود دستگاه  High-Tech به روز باعث جذب دانشجوي بيشتر و پايان نامه ها و تحقيقاتي مثمر ثمرتر خواهد بود. 
خانم چتروز در خصوص وام¬ مربوط به تامين تجهيزات اعلام شده از سوي وزارت متبوع توضيحاتي را بيان كرد و پيشنهاد استفاده از منابع دانشگاه و كمك خيرين را داد.
در انتها، مطابق با نظر اعضاي جلسه مقرر شد در سال 99 اولويت دانشگاه بر تامين تجهيزات آموزش و پژوهش باشد و اين موضوع توسط معاونين آموزشي و پژوهشي در هيات رئيسه دانشگاه طرح موضوع شود، همچنين مقرر شد فضاي طبقه پنجم آزمايشگاه جامع در اختيار آزمايشگاه قرار گيرد و با استفاده از كمك خيرين آزمايشگاه جامع آموزشي و پژوهشي به بهره برداري برسد.
خبر و عكس: شبنم قضايي
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 155291
کلمات کلیدی
معاونت آموزشی  دانشگاه
تهیه کننده:

معاونت آموزشی دانشگاه

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه