برگزاری مراسم اختتامیه برنامه ارزیابی کشوری اعتباربخشی مراکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران
اعتباربخشی برای آیندهای بهتر
تیم ارزیابان کشوری اعتباربخشی مراکز آموزشی درمانی به مدت 5 روز از واحدهای مختلف بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، پس از بازدید 5 روزه تیم ارزیابان کشوری اعتباربخشی از عرصه ها و منابع آموزش بالینی بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه جمع بندی و اختتامیه روز چهارشنبه 19 دیماه 1403 در سالن دارالفنوان دانشگاه با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی، تیم ارزیابان کشوری اعتباربخشی، دکتر مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دکتر شیرازیان مدیر واحد تضمین کیفیت آموزش، روسا و معاونان بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.
خیرمقدم رئیس دانشگاه و اهمیت اعتباربخشی
دکتر رئیسکرمی رئیس دانشگاه ضمن خیرمقدم به حاضران، از زحمات تیم ارزیابی و اساتید تقدیر کرد و گفت: «از حضور شما در این جلسه تشکر میکنم. آشنایی من با فرآیند اعتباربخشی به سال ۱۳۹۶، زمانی که معاون آموزشی بیمارستان امام خمینی (ره) بودم، بازمیگردد. این تجربه برای من بسیار ارزشمند بود، زیرا اعتباربخشی نهتنها به بهبود فرآیندها کمک میکند، بلکه به سازماندهی و نظمبخشی فعالیتهای ما نیز چارچوب مشخصی میبخشد.»
وی در ادامه افزود: «گاهی ممکن است هر یک از ما ایدهها و طرحهای آموزشی متنوعی در ذهن داشته باشیم، اما اعتباربخشی به ما کمک میکند این فعالیتها را اولویتبندی کنیم و در مسیر دستیابی به اهداف، برنامهای منسجم داشته باشیم. شخصاً از این رویکرد برای شناسایی و اصلاح بسیاری از مسائل بیمارستانی استفاده کردهام؛ مسائلی که شاید پیشتر به آنها توجه کافی نمیشد، اما با این فرآیند امکان حل آنها فراهم شد.»
ارزیابیهای بیرونی، فرصتی برای پیشرفت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به اهمیت ارزیابیهای بیرونی نیز اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگیهای بارز فرآیند اعتباربخشی، بررسی عملکرد توسط افرادی خارج از سازمان است. این بازخوردها فرصتی ارزشمند برای شناسایی ایرادات و اصلاح آنها فراهم میکند. گاهی در محیطهای کاری خود، به دلیل عادت یا نبود توجه کافی، برخی مشکلات را نمیبینیم. ارزیابیهای بیرونی با نگاه دقیق و شفاف خود، به پیشرفت روندها کمک شایانی میکند.»
قدردانی از همکاران و چشمانداز آینده
دکتر رئیسکرمی در پایان از تمامی دستاندرکاران، اساتید و کارکنان بیمارستانها تقدیر کرد و گفت: «هماهنگ کردن امور آموزشی با توجه به تنوع گسترده فراگیران، از دانشجویان رشتههای توانبخشی و پیراپزشکی تا فلوشیپهای تخصصی، کاری دشوار است. با این حال، همکاران ما با تعهد و تلاش بیوقفه توانستهاند این مسیر را هموار کنند. امیدوارم این دوره از اعتباربخشی نیز به ما کمک کند تا نقاط ضعف را برطرف کرده و فرآیندها را در تمامی بیمارستانها بهبود بخشیم.»
دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه نیز در این نشست ضمن خوشآمدگویی به حاضرین اظهار داشت: از زحمات ارزشمند تمامی اساتید و همکارانی که در فرآیند اعتبارسنجی، ارزشیابی و بازدیدها نقشآفرینی کردهاند صمیمانه تشکر میکنم. قطعاً نظرات و بازخوردهای شما بسیار ارزشمند خواهد بود و امیدواریم که این دیدگاهها ما را در ارتقای هرچه بهتر آموزش یاری کند.
وی ادامه داد هدف ما این است که در راستای تربیت دانشجویان و فراگیرانی توانمندتر، گامهای مؤثرتری برداریم و این مهم نیازمند بهرهگیری از نظرات و پیشنهادات شما عزیزان است.
دکتر علامه ضمن قدردانی از روسای بیمارستانها، معاونین آموزشی و همکاران حوزه آموزش در بیمارستانها و ستاد آموزش خاطرنشان کرد: این جلسه فرصتی است تا در کنار هم به بررسی مسائل و ارائه پیشنهادات بپردازیم.
در ادامه این نشست دکتر ناهید رحیم زاده سرپرست ارزیابی اعتبار بخشی آموزشی گزارشی از وضعیت موجود مراکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه و نکاتی را جهت بهبود شرایط عنوان کرد و در پایان نقاط قوت و موارد قابل اصلاح مورد بررسی قرار گرفت.
عکس: مجید بابایی
ارسال به دوستان