• تاریخ انتشار : 1400/10/19 - 08:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 555
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

چهاردهمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر علامه: چشم انداز ما، پیشرانی آموزش علوم پزشکی در منطقه از طریق ارایه آموزش کیفی در تراز بین المللی است

چهاردهمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، به منظور ارائه برنامه ۴ ساله حوزه آموزش در افق دانشگاه 1404-1400 ماه با حضور دکتر سید فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه، روسا و معاونان آموزشی دانشکده ها، نمایندگان رئیس دانشگاه، دبیران کارگروه ها و مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه به صورت حضوری در سالن دارالفنون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، در جلسه روز شنبه ۱۸ دی 1400 دکتر علامه چشم انداز برنامه ۴ ساله را پیشرانی آموزش علوم پزشکی در منطقه از طریق ارایه آموزش کیفی در تراز بین المللی بیان کرد و گفت: ماموریت معاونت در این راستا سیاستگذاری، حمایت، پایش و نظارت بر فعالیت های آموزشی دانشگاه به منظور تربیت فرهنگی و علمی فراگیرندگان و پاسخگویی به نیازهای حال و آینده جامعه ایران و جهان با رویکرد ارتقای مستمر و تضمین کیفیت آموزش های ارایه شده در دانشکده ها و سایر نهادهای آموزشی دانشگاه است.

معاون آموزشی دانشگاه اولویت های پنج گانه این برنامه را پیاده سازی آموزش مبتنی بر توانمندی، استقرار نظام جامع ارزشیابی سه گانه دوره های آموزشی، اساتید و فراگیرندگان، نیازسنجی در جامعه و آینده نگاری برای بازنگری رشته های فعلی و راه اندازی رشته های جدید با توجه به همگرایی علوم، به کارگیری روش های یاددهی و یادگیری فعال و فن آورانه در آموزش، حضور عزت مند در عرصه بین المللی و در نهایت حمایت همه جانبه از فراگیرندگان با تاکید بر جنبه های فرهنگی و معیشتی اعلام کرد.

وی در ادامه گفت: برای این برنامه در افقی ۴ ساله سیزده راهبرد کلان و برای این راهبردها در مجموع ۷۵ برنامه در نظر گرفته شده است که کارگروه های معاونت آموزشی در قالب ۸ کارگروه به عنوان ناظر RFP برنامه ها را تدوین و در اختیار دانشکده ها و مسئولان حوزه آموزش دانشگاه به عنوان مجری قرار خواهند داد.

در ادامه دکتر میرزازاده، مشاور معاون آموزشی ۳۱ برنامه ای را که دانشکده ها به عنوان مجری مسئولیت اجرای آن را عهده دار هستند اعلام کرد و گفت: برنامه ها با نگاه به پیگیری اقدامات گذشته در دانشکده ها و نگاه به آینده و نیازهای حوزه آموزش تدوین شده است و از دانشکده ها انتظار می رود همکاری لازم با دانشگاه را در راستای اجرای برنامه ها داشته باشند.

پس از ارائه برنامه ها اعضای حاضر در جلسه نظرات خود را در خصوص کلیت برنامه بیان کرده و مسئولان حوزه آموزش دانشگاه و دبیران کارگروه به سوالات پیش آمده برای اعضای حاضر در جلسه پاسخ دادند.

در ادامه دکتر علامه 44 برنامه دیگر که مسئولیت اجرای آن به عهده مسئولان ستادی حوزه آموزش دانشگاه بود را به اطلاع حاضرین رساند.

در پایان شورا به بحث و بررسی درخواست های دانشجویی و آموزشی ارسالی از دانشکده ها پرداخت.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,اخبار معاونت
  • کد خبر : 204186
کلمات کلیدی
معاونت آموزشی  دانشگاه
تهیه کننده:

معاونت آموزشی دانشگاه

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *