• تاریخ انتشار : 1398/09/12 - 09:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 152
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین همایش نانو الیاف ایران در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومي معاونت آموزشي دانشگاه، دومين همايش نانو الياف ايران 6 و 7 آذر ماه در سالن همايش هاي ستاد مركزي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد. در مراسم افتتاحيه اين همايش آقاي دكتر محمد علي صحراييان معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي تهران در سخنراني خود با استقبال از رويكرد همايش نانوالياف ايران به كم كردن فاصله ي بين نتايج مطالعات پژوهشي و محصولات دانش بنيان، خواستار محوريت دادن به حل چالشهاي توسعه فناوري در پژوهش هاي دانشگاهي جهت پاسخ به نيازهاي جامعه شدند. همچنين در اين مراسم آقاي دكتر عليرضا احمديان رئيس دانشكده فناوري هاي نوين پزشكي ضمن خوشامد گويي به شركت كنندگان جايگاه علم و فناوري در كشور را يكي از مهمترين عناصر پيشرفت كشور برشمردند.  
در روز دوم و در مراسم اختتاميه دومين همايش نانوالياف ايران جناب آقاي دكتر سهراب پور (معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه علوم پزشكي تهران) به ايراد سخنراني پرداختند و خواستار توجه پژوهشگران به حل معضلات و نيازهاي جامعه در جهت بهبود كيفيت زندگي با استفاده از فناوريهاي نوين شدند. ايشان با اشاره به حدود 7 % چاپ مقالات نانواليافي ايران در مقايسه با جهان، جايگاه پژوهشگران كشور براي رفع چالشهاي آموزشي و فناوري را ياداور شدند و محققان را به حفظ اين جايگاه ترغيب كردند. ايشان به لزوم تقويت مولفه هاي تاثير گذار در ارتباط درست و مطلوب دانشگاه با صنعت اشاره كرده و برنامه ريزي درست در اين جهت به همراه  اختصاص منابع ويژه و بازنگري در فعاليتهاي آموزشي و تحقيقاتي در دانشگاه را از موارد كليدي بر شمردند.  
شايان ذكر است همايش نانوالياف در روز دوم با برنامه "تجاري سازي ايده هاي فناوري نانوالياف" تحت عنوان نياز صنايع (Reverse Pitch) با حضور نمايندگان شركتهاي فناوران نانومقياس، بهران فيلتر و شركت لوتوس بيومتريال و طرح چالش هاي توسعه فناوري در آن شركتها برگزار شد. طي اين برنامه، شركت هاي حاضر در جلسه با معرفي توليدات خود و همچنين چالش هاي پيش رو در توسعه محصولات نانوفيبري، خواستار ارائه راهكار توسط پژوهشگران جهت حل اين چالش ها شدند. به گفته دكتر رضا فريدي مجيدي رئيس دومين همايش نانوالياف ايران اين بخش از همايش مي تواند الگوي خوبي براي همايش هاي محصول محور باشد. 
دكتر محمد علي درشان دبير علمي همايش نيز با اشاره به جايگاه خوب ايران در پژوهش ها و فناوري هاي مرتبط با نانوالياف، ارايه حدود 100 پوستر و سخنراني در اين همايش را نشانه تلاش محققان كشور در كسب رتبه هاي جهاني در زمينه هاي تخصصي دانستند. 
خبر و عكس: روابط عمومي معاونت آموزشي دانشگاه
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 155233
کلمات کلیدی
معاونت آموزشی  دانشگاه
تهیه کننده:

معاونت آموزشی دانشگاه