• تاریخ انتشار : 1399/07/09 - 10:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 293
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

جلسه کارگروه تخصصی بسته توسعه آموزش مجازی در علوم پزشکی منطقه آمایشی 10 در سال 99 برگزار شد

این نشست به منظور ارائه گزارش روند مجازی سازی دروس در دانشگاه ها و موسسات مستقر در منطقه در بحران کووید 19 تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، این نشست به صورت مجازی 6 مهر 99 با حضور دکتر ذوالفقاری (دبیر کارگروه بسته توسعه آموزش مجازی منطقه ) - دکتر احمدی (نماینده دانشگاه مجازی)- دکتر محمدی (دانشگاه علوم پزشکی ایران)– دکتر زادسر (موسسه عالی طب انتقال خون)- دکتر کمالی (دانشگاه تربیت مدرس)- دکتر حقیقت دوست (دانشگاه شاهد)– دکتر میرمقتدائی (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)- دکتر عیب پوشی (انستیتو پاستور)- دکتر شریفی فر (دانشگاه علوم پزشکی ارتش)- دکتر فاضلی فر (مرکز آموزشی تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی)- دکتر باسخا (دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی)  برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر ذوالفقاری ضمن ابراز خرسندی از رشد چشمگیر روند مجازی سازی در دانشگاه ها در طی بحران کووید19، از اعضاء محترم کارگروه خواست که گزارش عملکرد روند مجازی سازی در دانشگاه خود را ارائه کنند تا پس از آشنایی با اقداماتی که در طی این مدت انجام شده، برای اجرای اقدامات راهبردی با هدف هم افزایی برنامه ریزی و  در راستای توسعه بسته آموزش مجازی نظرات و پیشنهادات ارایه شود.

نماینده دانشگاه شهید بهشتی گفت: در دانشگاه از 8 اسفند 98 کار با سامانه نوید شروع شده است. ارزیابی کمی و کیفی از دروس به صورت نمودار و جداول گزارش شده و 78 دوره کارورزی و کارآموزی برگزار شده است و چهار هزار و 600 تراکنش در شبکه های پشتیبانی بین رابطین و ادمین نوید صورت گرفته است. وی همچنین از مشکلات نوید اجرای دوره پودمانی را نام برد.

دکتر محمدی در خصوص اقدامات صورت گرفته در دانشگاه ایران گفت: زیرساخت های آموزش مجازی تقویت شده و شیوه نامه آموزش و آزمون های مجازی در دانشگاه تدوین شده است.

وی همچنین ادامه داد: تعداد 537 درس و تعداد سه هزار و 277 محتوا در نوید بارگذاری شده است و مشکلاتی از نظر ساختاری، عدم تدوین استانداردهای لازم و چالش برگزاری کلاس های عملی و آزمایشگاه در روند مجازی سازی وجود دارد.

نماینده دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز ضمن اشاره به گزارشی از برگزاری کارگاه ها، تهیه لاگ بوک ها، آموزش آنلاین و بهره مندی از سامانه نوید در آن دانشگاه گفت: 82 درصد از اساتید از طریق پلتفرم ادوبی کانکت کلاس های خود را برگزار و تعداد هزار و 23 محتوا در نوید بارگذاری شده است.

دکتر شریفی فر اعلام کرد: قبل از بحران کووید 19 در دانشگاه آجا از سامانه شهاب استفاده می شد. در طی این دوران هزار و 57 فایل درسی در سامانه شهاب بارگذاری شده است. در این دانشگاه اکثر کلاس ها و آزمون ها با رعایت پروتکل بهداشتی به صورت حضوری تشکیل می شود. مجوز سامانه نوید اخذ و در قالب وبینار و ویدیو برای اساتید و دانشجویان آموزش داده شده است.

وی همچنین کمبود زیرساخت، نیروی انسانی و مشکلات حفاظتی را از جمله چالش های موجود بیان کرد.

نماینده دانشگاه شاهد نیز گفت: این دانشگاه نتوانسته از سامانه نوید استفاده کند و دروس از طریق سامانه وستا و ادوبی کانکت ارائه می شود.

دکتر فاضلی فر، نماینده مرکز قلب شهید رجایی اعلام کرد: کلاس ها از طریق اسکای روم برگزار و در طی این دوران توانسته اند چندین دوره با خارج از کشور برگزار کنند.

وی همچنین پیشنهاد داد که از طریق این کارگروه افراد توانمند در حوزه مجازی سازی شناسایی و به سایر مراکز جهت مشاوره معرفی شوند.

دکتر کمالی گفت: حدود هزار و 600 فضای درسی در نوید تعریف شده و کل دانشگاه دسترسی به سامانه را دارند و گزارشی ازLMS در دانشگاه ارائه کرده اند.

سپس دکتر سلیمان احمدی به سوالات و مشکلات موجود در مسیر روند مجازی سازی دروس پاسخ داد و خواست که در جلسات بعدی به طور رسمی از نماینده دانشگاه مجازی در این جلسات حضور یابند.

 در پایان دبیرکارگروه ضمن تشکر از تلاش ها و زحمات نمایندگان کارگروه در استقرار اموزش مجازی و ارایه گزارشات در این جلسه بیان کرد: در جلسات بعدی در خصوص مشکلات و چالش های آموزش مجازی خصوصا آزمون ها و دروس عملی و ازمایشگاهی به بحث و تبادل نظر خواهیم پرداخت و اعضایی که فرصت ارائه گزارش نداشتند گزارش خود را ارائه کنند. همچنین در خصوص دومین دوه یادگیری الکترونیکی که مقرر است در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شود توضیحاتی ارائه و گفت: دبیرخانه کلان منطقه آمایشی 10 هزینه دو نفر از هر دانشگاه و موسسه در منطقه را جهت شرکت در دوره تامین می کند که طی نامه به دانشگاه های منطقه اعلام شده است.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار دبیرخانه کلان منطقه 10 آمایش
  • کد خبر : 162086
کلمات کلیدی
معاونت آموزشی  دانشگاه
تهیه کننده:

معاونت آموزشی دانشگاه

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *