برگزاری چهارمین جلسه شورای آموزشی دانشگاه 10 خرداد 99
جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به منظور بررسی مشکلات آموزشی و دانشجویی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، چهارمین جلسه غیر حضوری شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه 10 خرداد 99 با حضور دکتر امیر علی سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه- دکتر محمود قاضی خوانساری، مدیر امور تحصیلات تکمیلی- دکتر شهرزاد غیاثوندیان، مدیر امور آموزشی- نمایندگان رئیس دانشگاه و معاونین آموزشی دانشکده ها تشکیل شد.
دکتر سهراب پور از ارسال پیشنویس مبنی بر اعلام بازگشایی دانشکده ها و برگزاری آزمونهای غیرحضوری و آنلاین به معاونین آموزشی دانشکده ها خبر داد و گفت: دانشکده ها می بایست نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص اعلام کنند تا با در نظر گرفتن شرایط کلیه دانشکده ها ابلاغیه صادر شود.
وی ادامه داد: در آزمون هایی که تعداد شرکتکنندگان آن محدود است می توان از آزمونهای شفاهی و از طریق نرم افزارهای مختلف بهره برد.
دکتر غیاثوندیان گفت: عملیات بازگشایی دانشکده ها از 17 خرداد انجام خواهد شد و دانشکده ها می بایست نظرات، پیشنهادات و چالش ها را به این امور جهت تنظیم و تدوین شیوه نامه های اجرایی که مقرر است مبنای کار قرار گیرد اعلام کنند.
دکتر عکاظی، معاون آموزشی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی در این خصوص گفت: با توجه به اینکه زیر ساخت تکنولوژی برای احراز هویت دانشجویان آماده نیست، در برگزاری آزمون آنلاین احرازهویت دانشجویان بزرگترین چالش و دغدغه گروه ها و دانشکده ها است.
وی ادامه داد: در این مدت 9 امتحان از دانشجویان به صورت آنلاین گرفته شده است و در صورت عدم احراز هویت امکان استفاده از این نمرات در رتبه بندی وجود نخواهد داشت، وحدت رویه برای برگزاری آزمون ها در دانشگاه و در سطح دانشکده ها ضروری ست.
پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد آزمون های دوره تئوری به صورت غیر حضوری و آنلاین انجام شود در غیر اینصورت دانشکده ها می توانند با صلاحدید خود آزمون های مذکور را به صورت حضوری برگزار کنند.
دکتر غیاثوندیان موضوع اعلام نظر توصیفی در مورد نمره دانشجویان میهمان از شهرهای دیگر توسط استاد و یا گروه و اعلام نمره پاس در آن مقطع در دانشگاه مبدا را مطرح کرد و گفت: اگر نمره آزمون دانشجویی بین 10 تا 12 باشد استاد و یا گروه می بایست نمره او را با 12 پاس اعلام کند و در صورتیکه نمره 12 به بالا بگیرند نمره اصلی آنها قید شود.
پس از بحث و تبادل نظر با اکثر آرای اعضا شورا با این مصوبه مخالفت شد.
دکتر اولیایی، معاون آموزشی دانشکده توانبخشی کوریکولوم پیشنهادی دانشکده در خصوص راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی (بدون تز) برای متقاضیان خارجی دانشگاه را مطرح کرد و گفت: با توجه به وجود متقاضیانی از کشورهای دیگر به ویژه عراق و پاکستان، تصویب این دوره می تواند بخشی از متقاضیان تحصیل در دانشگاه را پوشش دهد.
سپس دکتر ضیایی، معاون آموزشی بین الملل دانشگاه در تکمیل سخنان دکتر اولیایی گفت: این دوره به مدت 12 ماه به صورت مستمر و یا گذراندن 20 واحد که نیمی از آن تئوری و نیم دیگر آن کار آموزی بالینی است اجرا خواهد شد.
وی افزود: این موضوع نیز در شورای آموزشی پردیس بین الملل مطرح و مورد تصویب قرار گرفته است و پس از تصویب در شورای آموزشی دانشگاه، برای اخذ مجوز از کمیته تطبیق و متناسب سازی برنامه های آموزشی بین الملل وزارت متبوع اقدام خواهد شد.
سپس با موافقت اکثر اعضای شورا با کلیات این مصوبه موافقت و مقرر شد برای تصمیم گیری نهایی این موضوع و بررسی بیشتر جزئیات، کمیته ای با حضور مدیر امور تحصیلات تکمیلی- دکتر قنبری، مسئول دبیرخانه بسته های تحول و نوآوری- دکتر شاه طاهری، نماینده ریاست دانشگاه در شورای آموزشی- دکتر اولیایی و دکتر ضیایی تشکیل شود.
ارسال نظر