• تاریخ انتشار : 1399/10/18 - 18:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1068
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه هم اندیشی تدوین برنامه های مشترک آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران

جلسه هم اندیشی تدوین برنامه های مشترک آموزشی بین دانشگاه های تهران و علوم پزشکی تهران بر اساس تفاهم نامه وزارتین، سه شنبه 16 دی 99 در سالن مدافعان سلامت دانشگاه تشکیل شد.

جلسه هم اندیشی تدوین برنامه های مشترک آموزشی بین دانشگاه های تهران و علوم پزشکی تهران بر اساس تفاهم نامه وزارتین، سه شنبه 16 دی 99 در سالن مدافعان سلامت دانشگاه تشکیل شد.

در این جلسه دکتر امیر علی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه، دکتر ابراهیمی مدیر کل برنامه ریزی و نظارت آموزشی دانشگاه تهران، دکتر حسینی معاون آموزشی دانشگاه تهران، دکتر غاصری معاون برنامه ریزی و نظارت آموزشی دانشگاه تهران، دکتر قنبری مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه و دکتر نمازی مدیر برنامه های علوم انسانی سلامت دانشگاه حضور داشتند.

این جلسه به منظور هم اندیشی در خصوص چگونگی اجرایی سازی تعاملات و تبادل تجربیات بین این دو دانشگاه بزرگ تشکیل شد.

در آغاز جلسه دکتر سهراب پور، ضمن ابراز خرسندی از تشکیل این جلسه به معرفی همکاران خود در دانشگاه پرداخت .

معاون آموزشی دانشگاه، گفت: تشکیل این جلسه موجب تفکر و آمادگی بیشتر برای حضور در جلساتی از این دست در آینده نزدیک شد، با توجه به علاقه دانشجویان علوم پزشکی به فلسفه و ادبیات گذراندن این دروس به صورت دوره های مشترک در این دو دانشگاه قابل تامل است.

وی همچنین بر اهمیت توجه به مبانی و فلسفه کار و چالش ها تاکید و پیشنهاد تشکیل دبیرخانه مشترک و برگزاری نشست های منظم در آینده را به منظور برنامه ریزی بیشتر مطرح کرد.

دکتر حسینی در این خصوص تصریح کرد: با توجه به اهمیت محوریت آموزش در دانشگاه ها، در صورت تعریف ارتباطات درست و خوب بین این دو دانشگاه، حوزه های دیگری از قبیل پژوهش و فناوری نیز می­توانند از این ارتباط دو سویه بهره برداری کنند، این همکاری مشترک آموزشی قطعا یک حلقه ارتباطی موفق خواهد بود و امیدوارم بتوانیم به دستاوردهای خوبی دست یابیم.

دکتر قاضی خوانساری تعامل بین این 2 دانشگاه را فرصتی طلایی و غنیمت شمرد و گفت: از نظر کاری و اجرایی نیاز به بررسی بیشتر و اعلام جزییات دقیق این ارتباط می باشد، همگرایی در رشته های پزشکی و غیر پزشکی به خصوص در علوم پایه جا افتاده است و اکنون باید  تعامل مشترک بین دو دانشگاه را غنیمت شمرده و با توجه به اینکه در گذشت زمان نگاه به برنامه ها تغییر می کند، برای ادامه این کار در آینده پایه ای محکم پایه ریزی کنیم، بر همین اساس  مرحله اجرایی و اداری مهمترین اصل به شمار می آید.

در ادامه جلسه دکتر قنبری با اشاره به رفع موانع و مشکلات گفت: از آنجا که عناصر مهم اجرایی دانشگاه ها اعضای هیات علمی و دانشجویان می باشند لازم است این ارتباط بین اعضای هیات علمی و گروه ها را برقرار کرد،. همچنین نمایش نمادها در دو دانشگاه باید برنامه ریزی شود.

وی 3 پیشنهاد برای اجرایی نمودن این تفاهم نامه طرح کرد:

  1. برگزاری جشنواره های مشترک دانشجویی و استفاده اعضای هیات علمی از امکانات 2 دانشگاه (ورزشگاه و یا کتابخانه)
  2. برگزاری جلسات هیات رئیسه به منظور نزدیک کردن سیاست های کلان 2 دانشگاه
  3. آموزش های مشترک، استفاده از سامانه آزماد (شبکه آزمایشگاه های آموزشی مشترک دانشگاه) و دوره آموزش آزاد دانشگاه (سماد)که هر دو جزو اتفاقات خوب این دانشگاه می باشند

دکتر سهراب پور پس از شنیدن نظرات اعضای جلسه گفت: در هر دو دانشگاه مکانیسم ها باید شناسایی شوند و برای برداشتن گامی موثر در این تعاملات مهمترین اصل تشکیل دبیرخانه مشترک است و گام بعدی میتواند اطلاع رسانی مسائل آموزشی و همایش ها در فضای مجازی از طرق هر دو دانشگاه صورت گیرد، همچنین آشنایی با گروه های آموزشی و مدیران گروه در دانشگاه ها است.

سپس مقرر شد دبیرخانه مشترک توسط دکتر قنبری تشکیل و اداره و برای برنامه ریزی آینده نشست های ماهانه تشکیل شود.

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 168308
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *