• تاریخ انتشار : 1399/01/30 - 15:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 169
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

اولین جلسه حضوری ستاد آموزش مجازی در شرایط بحران در سال 99


گالري عكس:
به گزارش روابط عمومي معاونت آموشي دانشگاه، در پي چند جلسه غير حضوري ستاد آموزش مجازي در شرايط بحران، اولين جلسه حضوري اين ستاد با حضور دكتر سهراب پور، معاون آموزشي دانشگاه- دكتر غياثونديان، مدير امور آموزشي- دكتر قاضي خوانساري، مدير امور تحصيلات تكميلي دانشگاه و اعضاي ستاد آموزش مجازي دانشگاه در روز سه شنبه 25 فروردين 99 تشكيل شد.

در ابتداي جلسه دكتر غياثونديان با بيان اينكه شركت و كسب نمره لازم در آزمون صلاحيت باليني براي فارغ التحصيلي دانشجويان و انجام امر طبابت پزشكان عمومي و همچنين شركت در امتحانات دوره تخصص ضروري است، گفت: از سال 95 به بعد اين آزمون در دبيرخانه پزشكي عمومي مصوب و در سراسر كشوربه عنوان شرط فارغ التحصيلي الزامي شد و بطور متوسط در هر دوره از آزمون مذكور حدود صد نفر از دانشجويان پزشكي اين دانشگاه شركت مي كنند.

دكتر سيد حسيني، مسئول آمار و فناوري اطلاعات معاونت آموزشي دانشگاه نيز در اين خصوص گفت: با توجه به شرايط بحراني امكان برگزاري آزمون در دانشكده پزشكي به صورت حضوري فراهم نيست.

سپس دكتر قنبري، مسئول دبيرخانه تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشكي دانشگاه با اشاره به اينكه دانشگاه هاروارد به منظور رسيدگي بيشتر به بيماران مبتلا به كرونا، دانشجوبان را فارغ التحصيل اعلام كرده، گفت: در چنين شرايطي بايد هر چه سريعتر تصميمات سخت گرفته شود.

وي پيشنهاد چشم پوشي از برگزاري آزمون و يا برگزاري آزمون به صورت مجازي در اين نيمسال را داد.

دكتر سهراب پور با بيان اينكه اين آزمون براي دانشجوياني كه قصد ادامه تحصيل در خارج از كشور را دارند به عنوان يك اعتبار محسوب مي شود گفت: پيشنهاد حذف شرط قبولي در اين آزمون براي فارغ التحصيلي، صرفا در شرايط موجود، به دبيرخانه شوراي آموزش پزشكي عمومي وزارتخانه ارسال شود.

سپس دكتر قاضي خوانساري موضوع بلاتكليف بودن حقوق دانشجويان post graduate را بيان كرد.

دكتر سهراب پور اعلام كرد: با توجه به لطمه خوردن دانشجويان در اين شرايط مي بايست موضوع در سطح كلان، در وزارت بهداشت و ستاد مقابله با كرونا دانشگاه بررسي شود و همچنين دانشگاه و دانشجويان تابع قانون مي باشند.

در ادامه جلسه، دكتر غياثونديان پيشنويس آئين نامه آموزش غير حضوري و ارزشيابي در شرايط بحران را ارائه كرد و گفت: با توجه به ماموريت محوله از سوي معاون آموزشي دانشگاه و نيز تاكيدات ستاد ملي مقابله با كرونا كه در شرايط بحراني حضور فيزيكي تهديدي براي سلامت محسوب ميشود، لذا تدوين آئين نامه پيشنهادي در دو بخش سياستها و مقررات روشن به منظور بهره برداري مناسب از بسترهاي مجازي و تداوم بخشيدن به فعاليتهاي آموزشي در شرايط بحران، ضروري است.

با توجه به پيشنهادات اعضاي جلسه مقرر شد فعاليت هاي مجازي استاد در سامانه آموزش الكترونيك دانشگاه (نويد) و ساير بسترهاي مورد تائيد دانشگاه و گروه به عنوان حضور محسوب شود.

دكتر قنبري در خصوص بارگذاري محتواي آموزشي در سامانه نويد گفت: محتواي آموزشي بايد در سامانه نويد بارگذاري شود و حتي المقدور از امكانات نويد استفاده و امتياز آن در سامانه شعاع محاسبه شود.

پس از بحث و بررسي مبسوط 4 ساعته و اعمال تغييرات لازم آئين نامه  در 16 ماده و 4 تبصره تصويب شد.

همچنين بخشنامه 14 بندي ابلاغي وزارت بهداشت با توجه به پيشنهادات معاونين آموزشي دانشكده هاي دانشگاه بررسي و تصميمات نهايي درون دانشگاهي متناظر با ابلاغيه مذكور تدوين و مقرر شد:

 ارائه دروس به صورت مجازي تا پايان ارديبهشت ماه ادامه يابد.

حضور دانشجويان مقطع دكتري تخصصي(PhD) و دانشجويان كارشناسي ارشد در آزمايشگاه براي انجام كار پايان نامه با رعايت پروتكلهاي بهداشتي به بعد از ماه مبارك رمضان موكول شود.

دستياران، انترن ها و دانشجويان ساير رشته ها كه در مرحله كارورزي مي باشند و حضور ايشان براي ارائه خدمات ضروري مي باشد  و مي بايست بر اساس برنامه ابلاغي در بخش هاي اعلام شده حضور داشته باشند.

چنانچه شرايط ويژه ادامه داشته باشد، آموزشها بصورت غيرحضوري دنبال مي شود و زمان پايان نيمسال برحسب شرايط اعلام خواهد شد. در صورت عادي شدن شرايط، ادامه كلاسها به صورت حضوري تا پايان خرداد و برگزاري امتحانات دروس نظري تا پايان تيرماه و انجام كارآموزيها و دروس عملي و جبران عقب ماندگي آنها با تمديد مهلت نيمسال تا پايان شهريور خواهد بود.

در صورت لزوم و با تشخيص معاونت آموزشي و مدير تحصيلات تكميلي دانشگاه، افزايش يك نيمسال به سقف سنوات ارفاقي دانشجوياني كه به دليل حذف واحدهاي درسي يا عدم امكان برخورداري از كلاسهاي حضوري و غير حضوري و برگزار نشدن جلسه دفاع از پايان نامه و رساله با كمبود سنوات مواجه شده اند، مجاز مي باشد. اختيار تشخيص و انجام اين بند به دانشكده ها تفويض مي شود.

در صورتي كه محدوديت هاي زماني و مكاني حاكم بر نيمسال جاري، فراغت از تحصيل دانشجوياني را با تاخير مواجه سازد، در نيمسال آتي به جبران فرصت از دست رفته امكان برخورداري از دروس معرفي به استاد تا دو برابر (دو درس) قابل افزايش است. اختيار تشخيص و انجام اين بند به دانشكده ها تفويض مي شود.

پيشنهاد معافيت از پرداخت شهريه ثابت صرفا در نيمسال 982 در خصوص دانشجويان شهريه پرداز، بصورت برگرداندن مبلغ به دانشجو يا بستانكار نمودن دانشجو از سوي معاونت آموزشي دانشگاه در هيات امناي دانشگاه مطرح خواهد شد و در صورت تصويب هيات امنا اجرايي خواهد شد.

دفاع غيرحضوري دانشجوياني كه پيش از بروز وضعيت فعلي، به تائيد استاد راهنما و مدير گروه مربوطه، آمادگي دفاع از پايان نامه يا رساله كارشناسي ارشد، دكتري عمومي و يا تخصصي و PhD را داشته اند مطابق مصوبه دانشگاهي اعلام شده به شماره 59/52/11/99 مورخ 20/1/99 كه قابل تسري به دوره هاي دكتراي حرفه اي پزشكي، دندانپزشكي و .. نيز مي باشد، قابل انجام است و مراتب اجرايي با رعايت مندرجات مصوبه به دانشكده تفويض اختيار مي شود.

شيوه و زمان برگزاري آزمونهاي مختلف متعاقبا اعلام خواهد شد. 

با توجه به بررسي زواياي مختلف موضوع و نداشتن قابليت اجرا، پيشنهاد ميهماني به محل اقامت دانشجو در ميانه نيمسال جاري در دانشگاه علوم پزشكي تهران اجرا نخواهد شد.

عكس و خبر: شبنم قضايي 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 155318
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم