اطلاعیه مهم دانشگاه در مورد دانشجویان پردیس بین الملل

پذیرش دانشجوی شهریه پرداز در رشته های دندانپزشکی و داروسازی (پردیس بین الملل ) /کنکور سراسری ورودی1402- 1401

امکان انتخاب پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برای پذیرفته شدگان کنکور سراسری سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ ممکن می باشد. شهریه پردیس بین الملل1402 - 1401 پس از تصویب هیأت امناء ; از طریق سایت رسمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اطلاع رسانی می شود.

با توجه به اعلام نتایج آزمون سراسری ورود به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور؛ به اطلاع آن دسته از متقاضیان که امکان انتخاب رشته‌های دکترای عمومی دندانپزشکی و داروسازی شهریه پرداز (پردیس بین الملل) این دانشگاه را دارند می‌رساند که تعیین شهریه رشته‌های فوق با هماهنگی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تصویب هیأت امناء و بر اساس محاسبه قیمت تمام شده می‌باشد، که متعاقباً به اطلاع خواهد رسید؛ لیکن تخمین زده می‌شود که شهریه پرداختی برای هر نیمسال تحصیلی کمتر از پانصد میلیون ریال نخواهد بود. لذا تاکید می­گردد که اعلام شهریه قطعی صرفاً از طریق سایت رسمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و پس از تصویب هیأت امناء اطلاع رسانی خواهد شد و هیچ منبع دیگری مورد استناد نمی‌باشد.