یازدهمین جلسه شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شنبه 6 آذر ماه سال 1400 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، در ابتدای جلسه مراسم تکریم و معارفه معاونین آموزشی دانشکده ­های بهداشت، توانبخشی و دندانپزشکی و مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد و دکتر علامه، معاون آموزشی دانشگاه از زحمات و تلاش­های خانم ها دکتر شکیبازاده، دکتر نیک فر و آقای دکتر علیایی در زمان تصدی پست معاونت آموزشی دانشکده تشکر و قدردانی کرده و سپس مراسم معارفه معاونین جدید آموزشی، خانم دکتر مهری معاون آموزشی دانشکده توانبخشی، خانم دکتر موسوی معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی، آقای دکتر جعفری پویان معاون آموزشی دانشکده بهداشت و خانم دکتر یزدی زاده مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه انجام شد.

در ادامه ضمن معرفی دکتر پورشهیدی به عنوان سرپرست مدیریت امور آموزشی دانشگاه جلسه به صورت رسمی آغاز شد.

برگزاری کلاس و آزمون به صورت حضوری

چالش اصلی بیان شده عدم امکان تامین خوابگاه برای دانشجویان شهرستانی در بازه زمانی برگزاری کلاس­ها و آزمون­های پایان ترم به صورت حضوری مطرح شد. همچنین از آنجا که طبق ابلاغ آخرین پروتکل­های بهداشتی برگزاری کلاس و آزمون به صورت حضوری مشروط به واکسیناسیون کامل دانشجویان است دغدغه راستی آزمایی اعلام دانشجویان مبنی بر دریافت یا عدم دریافت واکسن به عنوان یکی دیگر از دغدغه ­های اصلی معاونین آموزشی دانشکده­ ها بیان شد.

دکتر پورشهیدی، سرپرست مدیریت امور آموزشی دانشگاه در راستای رفع دغدغه های معاونین آموزشی گفت استعلام لازم از وزارت متبوع مبنی بر نحوه و مرجع استعلام دریافت یا عدم دریافت واکسن دانشجویان و همچنین چگونگی برگزاری امتحانات در صورت عدم دریافت واکسن دانشجویان به عمل آمده است که انشاالله پس از دریافت پاسخ دستورالعمل واحدی تدوین و با تصویب شورای آموزش دانشگاه جهت اجرا به دانشکده ها ابلاغ خواهد شد.

دکتر قاضی خوانساری، مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز در راستای رفع نگرانی معاونین آموزشی دانشگاه گفت: با توجه به اعلام اخیر وزارت متبوع پایان ترم با دوهفته تاخیر انجام خواهد شد و دانشکده ها می توانند بازه برگزاری کلاس حضوری و امتحانات پایان ترم را به منظور تامین خوابگاه مدیریت نمایند.

دریافت کمک هزینه تحصیلی برای دانشجویان PhD در ترم ده

در ادامه دکتر قاضی خوانساری در خصوص شفاف سازی مصوبه اخیر هیات امناء دانشگاه مبنی بر پرداخت کمک هزینه تحصیلی ترم ده به دانشجویان PhD با توجه به شیوع کرونا گفت: این مصوبه صرفاً برای ترم ده و سال تحصیلی 1401-1400 است و برای آن دسته از دانشجویان است که به تازگی وارد ترم ده شده ­اند می باشد و شامل دانشجویان ترم یازده و بالاتر نمی­شود و همچنین تنها یک بار می­توانند این کمک هزینه را دریافت نمایند و نیاز به مدیریت دقیق از سوی دانشکده ها جهت اجرا دارد.

در ادامه جلسه موارد آموزشی و دانشجویی ارسالی از دانشکده ها طرح موضوع و تصمیم گیری شد.