پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت روز داروساز

دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه در پیامی پنجم شهریور ماه، زاد روز حکیم فرزانه محمد بن زکریای رازی و روز داروساز را به جامعه داروسازان، اساتید و دانشجویان رشته داروسازی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی متن این پیام بدین شرح است:

پنجم شهریورماه زادروز دانشمند بزرگ مشرق زمین حکیم زکریای رازی شیمیدان، طبیب، داروشناس و داروساز بزرگ ایرانی یادآور نقش بی بدیل جامعه داروسازان کشور است که سهم به سزایی در زنجیره ارائه خدمات سلامت داشته و بدون شک با کوشش جهادی و عالمانه خود در حوزه تحقیق، فناوری و تولید موفقیت های ارزنده ای در خودکفایی کشور به دست آورده اند.

اینجانب ضمن قدردانی از زحمات ارزشمند تمامی داروسازان، این روز  خجسته را به جامعه داروسازی کشور بویژه اساتید و دانشجویان رشته داروسازی و داروسازان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک عرض می نمایم. امید است با همدلی همه عزیزان، گام های استواری در راستای اعتلای سلامت مردم برداشته شود و عاقبت به خیری، سلامتی و توفیقات علمی این عزیزان را از پروردگار یکتا خواستارم.