هفتمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سال 1401 برگزار شد

هفتمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، مدیران حوزه آموزش، معاونان آموزشی دانشکده ها و نمایندگان ریاست دانشگاه روز شنبه 30 مهرماه1401 در سالن شورای حکیم دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، در ابتدای این نشست دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی اظهار امیدواری کرد که سال تحصیلی خوبی پیش رو داشته باشیم.  سپس مطابق جلسات پیشین شورای آموزشی، پیش از بیان دستورجلسه مسائل و مشکلات آموزشی و دانشجویی از سوی معاونین آموزشی دانشکده ها مطرح و توسط مدیران آموزشی و اعضای حاضر در این نشست راه کارهای لازم ارائه شد.

در این نشست موضوعات مختلف آموزشی دانشکده ها به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و در ادامه تصمیمات لازم گرفته شد. همچنین دستورالعمل استفاده از نتایج ارزشیابی کیفیت عملکرد اعضای هیات علمی با هدف تکوینی توسط همکاران مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه مطرح و کلیات آن تصویب شد.

در پایان درخواست ها و موارد دانشجویی در جلسه مطرح و رسیدگی شد.