هشتمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سال 1401 برگزار شد

هشتمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، مدیران حوزه آموزش و معاونان آموزشی دانشکده ها روز شنبه 14 آبانماه1401 در سالن شورای حکیم دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، مطابق جلسات پیشین شورای آموزشی، پیش از بیان دستورجلسه مسائل و مشکلات آموزشی و دانشجویی از سوی معاونین آموزشی دانشکده‌ها مطرح و توسط مدیران آموزشی و اعضای حاضر در این نشست راه کارهای لازم ارائه شد.

در این نشست موضوعات مختلف آموزشی دانشکده‌ها به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و در ادامه تصمیمات لازم گرفته شد. همچنین   در این نشست دستورالعمل بازنگری شده برنامه مشاهده همتایان توسط دکتر مریم علیزاده مدیر واحد توانمندسازی آموزشی اعضای هیات علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه   مطرح و کلیات آن تصویب شد.