نشست هم اندیشی تقویت سند آموزش مجازی با استفاده از تجربیات دوران کرونا برگزار شد

نشست هم اندیشی تقویت سند آموزش مجازی با استفاده از تجربیات دوران کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، این نشست با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، اساتید و صاحبنظران حوزه آموزش مجازی روز شنبه 16 دیماه    1402در سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست اساتید در خصوص ارتقای سیستم­ آموزش­ های الکترونیکی، تسهیل کاربرد فناوری ­های نوین در تقویت آموزش بالینی، تقویت زیرساخت­ های آموزش مجازی، طراحی و پیاده ­سازی سیستم ارزشیابی کیفیت آموزش مجازی، طراحی و پیاده ­سازی سیستم حمایت از اساتید و دانشجو و سیاست­ گذاری و تدوین قوانین حمایت از توسعه آموزش مجازی و ترکیبی به بحث و تبادل نظر پرداختند.