قدردانی از خدمات دکتر شاه طاهری و دکتر قنبری در زمان نمایندگی ریاست دانشگاه در شورای آموزشی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علامه، معاون آموزشی دانشگاه طی حکمی از دکتر شاه طاهری و دکتر قنبری در زمان نمایندگی ریاست دانشگاه در شورای آموزشی قدردانی کرد.

متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سیدجمال­الدین شاه طاهری

استاد محترم دانشگاه

با سلام و احترام؛

رشد و پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی تهران مرهون تلاش جمعی اعضای محترم هیأت علمی، دانشجویان عزیز و کارشناسان دلسوزی است که با بهره­گیری از توان علمی و ظرفیت­های فردی خود زمینه تعالی این نهاد علمی که به حق نماد آموزش عالی در حوزه علوم پزشکی کشور نام گرفته است را فراهم نموده­اند.

بدینوسیله از پویایی و دلسوزی شما در عرصه­های آموزش و همکاری ارزشمند جنابعالی در دوره حضور در شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی به عنوان نماینده ریاست محترم دانشگاه صمیمانه سپاسگزاری می­نمایم. امیدوارم دانشگاه در آینده نیز از تجربیات ارزشمند جنابعالی بهره­مند گردد. سلامت و توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

جناب آقای دکتر حسین قنبری

استاد محترم دانشگاه