قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کتبی چهاردهمین دوره آزمون پذیرش دانشجوی دکتری عمومی رشته پزشکی از مقطع کارشناسی سال تحصیلی 1401-1400

با سلام و آرزوی موفقیت،

ضروری است پذیرفته شدگان جهت شرکت در آزمون مرحله دوم (مصاحبه و آزمون فراشناختی) به نکات ذیل توجه نمایند.

- تاریخ آزمون مرحله دوم روز یکشنبه 7 شهریورماه 1400 می­باشد. مقتضی است در تاریخ مذکور راس ساعت 8 صبح تا ساعت 13 در مرکز مهارت های بالینی skill lab ساختمان شماره 8 دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بلوار کشاورز، خیابان پورسینا حضور به هم رسانید. همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه برای شرکت در این آزمون الزامی می­باشد.

- ضمنا با توجه  به چارچوب تهیه شده در فایل پیوست، دستاوردهای آموزشی، پژوهشی و سایر سوابق برجسته خود را لیست نموده و به همراه فتوکپی مستندات و مدرک زبان در روز یکشنبه 7 شهریورماه 1400 تحویل برگزارکنندگان آزمون دهند. فتوکپی­ های فوق به هیچ وجه مسترد نخواهد شد و در صورت لزوم اصل مدارک در آینده درخواست خواهد شد.