قابل توجه دانشجویانی که با میهمانی آنها در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 در دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت شده است

mihmani

با سلام و آرزوی موفقیت،

دانشجویانی که با میهمانی آنها در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 در دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت گردیده؛ ضروری است از روز دوشنبه مورخ پانزدهم شهریورماه 1400 لغایت پایان وقت روز یکشنبه بیست و یکم  شهریورماه 1400 با مراجعه به سایت https://sipad.tums.ac.ir/fromguest و اسکن مدارک مشروحه ذیل نسبت به ثبت نام و دریافت شماره دانشجویی خود اقدام نمایند. ضمنا آن دسته از دانشجویانی که قبلا در این دانشگاه میهمان بوده و با تمدید میهمانی آنها موافقت شده نیز جهت تمدید شماره دانشجویی ملزم به ثبت نام در سامانه فوق می باشند.

1-فرم میهمان صادر شده توسط دانشگاه مبداء

2- تمام صفحات شناسنامه

3-کارت ملی (پشت و رو)

4-عکس

تذکر:

- جهت آگاهی از تکمیل بودن و تایید مدارک ضروری است مجددا" بعد از یک روز کاری به سایت مراجعه و شماره دانشجویی خود را مشاهده نمایید.

در صورت مشاهده پیام مدارک ناقص می­باشد سریعا" نسبت به رفع نقص اقدام نمایید  -

بدیهی است در غیر اینصورت شماره دانشجویی برای شما صادر نخواهد شد. -

-دانشجویانی که نیمسال قبل در این دانشگاه مهمان بوده اند و دارای شماره دانشجویی می ­باشند. نیازی به اسکن مدارک نمی ­باشد و فقط تکمیل فرم ثبت نام در سامانه سیپاد جهت تمدید شماره دانشجویی کافی است.

*ضمنا انتخاب واحد دانشجویان میهمان پس از دریافت و یا تمدید شماره دانشجویی از روز دوشنبه 22 شهریورماه 1400 لغایت پایان وقت روز پنجشنبه 25 شهریور ماه 1400 می­ باشد.