لیست اخبار صفحه :36
 نخستین گردهمایی سالیانه ادوار المپیاد مدیریت نظام سلامت دانشگاه  علوم پزشکی  تهران برگزار شد

نخستین گردهمایی سالیانه ادوار المپیاد مدیریت نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

نخستین گردهمایی سالیانه ادوار المپیاد مدیریت نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران به همت مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه و با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه روز پنج شنبه 3 آذرماه 1401 در محل سالن دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

فراخوان برگزاری رویداد معرفی محصولات مرتبط با فرآیند ها و تجهیزات واقعیت مجازی VR در آموزش علوم پزشکی

رویداد معرفی محصولات مرتبط با فرآیند ها و تجهیزات واقعیت مجازی VR در آموزش علوم پزشکی در تاریخ 12 و 13 آذر ماه 1401 توسط مرکز نوآوری و شبیه سازی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

نشست دبیرخانه کلان منطقه 10 آمایشی با دبیران  کارگروه های تخصصی دانشگاهی برگزار شد

نشست دبیرخانه کلان منطقه 10 آمایشی با دبیران کارگروه های تخصصی دانشگاهی برگزار شد

به منظور بررسی گزارش اقدامات انجام شده در دانشگاه ها در راستای برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری نشست دبیرخانه کلان منطقه 10 آمایشی با حضور اعضای کمیته کلان منطقه و دبیران کارگروه های تخصصی دانشگاهی برگزار شد.

جلسه کارگروه بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کلان منطقه ده آمایشی برگزار شد.

روز دوشنبه 30 آبان ماه 1401 نشست کارگروه بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کلان منطقه ده آمایشی با حضور 15 نفر از اعضای این کارگروه در سالن مدافعان سلامت در ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

نهمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سال 1401 برگزار شد

نهمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، مدیران حوزه آموزش، معاونان آموزشی دانشکده ها و نماینده ریاست دانشگاه روز شنبه 28 آبانماه1401 در سالن شورای حکیم دانشگاه برگزار شد.

نشست هم اندیشی تأسیس و راه اندازی مرکز نوآوری آموزش  پزشکی و مراکز مهارتی فن آورانه دانشگاه علوم پزشکی  تهران برگزار شد

نشست هم اندیشی تأسیس و راه اندازی مرکز نوآوری آموزش پزشکی و مراکز مهارتی فن آورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

نشست هم اندیشی تأسیس و راه اندازی مرکز نوآوری آموزش پزشکی و مراکز مهارتی فن آورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران روز شنبه 14 آبانماه 1401 در سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.