دومین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سال1402 برگزار شد

دومین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شنبه 6 خردادماه 1402 با حضور مدیران حوزه آموزش دانشگاه و معاونین آموزشی دانشکده ها در سالن مدافعین سلامت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، در این نشست  ابتدا دکتر فاطمه سلیمانی مدیر مرکز آموزش های مهارتی و حرفه ای، دستورالعمل مرکز راهبردی ارتقا حیطه های میان رشته ای در دانشگاه علوم پزشکی تهران ( مرام) را تشریح کرد .

سپس در این نشست مطابق جلسات پیشین شورای آموزشی موضوعات مختلف آموزشی دانشکده‌ها  از قبیل درخواست صدور مجوز جهت برگزاری دوره MPH  DDS-و  MDPHرشته سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی، فرصت تحصیلی اضافی، مرخصی تحصیلی و اضافه سنوات تحصیلی دانشجویان مطرح و به بحث و تبادل نظر گذاشته شد، در ادامه  اعضای حاضر پیشنهادات و نظرات خود را بیان و تصمیمات لازم گرفته شد.