جلسه هم اندیشی و بررسی شیوه نامه اجرایی طرح تعاون آموزشی فی مابین دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران با هدف تاسیس گروه آموزشی مشترک روز چهارشنبه 5 اردیبهشت ماه 1403 در سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی،  در این نشست که در راستای راه اندازی گروه آموزشی سلامت خانواده و جمعیت در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، دکترسید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، دکتر فاطمه یزدیان مسئول راه اندازی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران و برخی مدیران حوزه آموزش و  بهداشت دانشگاه علوم پزشکی  تهران و دانشگاه تهران حضور داشتند.

در این نشست که به میزبانی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد ابتدا دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه، ضمن خوشامدگویی به اساتید، از حاضرین خواست نظرات و پیشنهاد‌های خود را درباره  شیوه نامه پیشنهادی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران مطرح کنند.

در ادامه دکتر یزدیان مسئول راه اندازی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گزارش مبسوطی در خصوص روند تاسیس و شکل گیری دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران و گروه های آموزشی این دانشکده ارائه کرد.

همچنین در این نشست در خصوص راه اندازی گروه آموزشی مشترک، ایجاد رشته آموزشی مشترک، نیاز سنجی رشته آموزشی بر اساس نیاز جامعه، نحوه پذیرش دانشجو، افق  و ردیف شغلی فارغ التحصیلان و چالش ها و مشکلات پیش رو  به بحث و تبادل و نظر پرداختند.