جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری آزمون ارتقاء و گواهینامه تخصصی بالینی سال 1403 برگزار شد

در راستای واگذاری آزمون‌های ارتقا و گواهینامه رشته‌های تخصصی بالینی به دانشگاه‌های کلان مناطق منتخب کشور، نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری این آزمون ها با حضور معاونان آموزشی و معاونان آموزشی تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی دانشگاه های عضو کلان منطقه 10 برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی­، در این نشست که روز دوشنبه 27 فروردین ماه  1403 در سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در خصوص چگونگی برگزاری آزمون، ترکیب هیأت ممتحنه،  انتخاب دبیران، طراحی سوالات آزمون، مسؤولیت حفاظت فیزیکی و امنیتی طراحی سوالات و اجرای آزمون،  نحوه رسیدگی به اعتراضات  و برگزاری هرچه بهتر این آزمون به بحث و تبادل نظر پرداختند.