برگزاری مراسم اختتامیه ششمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش ویژه دانشجویان کلان منطقه 10

مراسم اختتامیه ششمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش ویژه دانشجویان کلان منطقه10 روز سه شنبه 9 آبانماه 1402 بصورت مجازی برگزارمی شود.

مراسم اختتامیه ششمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش» با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون  آموزشی دانشگاه، در روز سه ­شنبه مورخ 9 آبانماه 1402 از ساعت 13:30 تا 16:30، به­ صورت مجازی و در بستر skyroom و همچنین بصورت حضوری در سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه برگزار می شود. در این مراسم  دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و دکتر نسترن مقبولی، مدیر واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان نیز حضور دارند؛ و دکتر ابوالفضل صلواتی زاده، عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جشنواره سخنرانی خواهند کرد.

ششمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش

• زمان: روز سه­ شنبه مورخ9 آبا ن ماه1402 ، ساعت 16:30- 13:30
  • لینک حضور در بستر Sky room با ورود نام و نام­خانوادگی به عنوان میهمان:

• ارتباط با واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان:

Stu.edu.tums:اینستاگرام

students_EDC_TUMS@:تلگرام