برگزاری جلسه هم اندیشی تدوین شیوه نامه حضور اعضای هیات علمی پرستاری بالینی در بیمارستان های آموزشی

جلسه هم اندیشی تدوین شیوه نامه حضور اعضای هیات علمی پرستاری بالینی در بیمارستان های آموزشی ، یک شنبه 13 شهریورماه 1401 در سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، دراین  نشست دکتر خواجوی راد مدیر مرکز امور هیات علمی معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر شهسواری معاون آموزشی دانشکده پرستاری مامایی، دکتر پورتقی سرپرست امور آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه حضور داشتند.

در ابتدای جلسه، دکتر خواجوی راد مدیر مرکز امور هیات علمی معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص اهمیت حضور اعضای هیات علمی پرستاری بالینی در بیمارستان های آموزشی و لزوم تدوین شیوه نامه در این زمینه مواردی را بیان کرد. در ادامه اعضای حاضر در جلسه به تبادل نظر در خصوص موضوعات مرتبط با شیوه نامه پرداختند.