اولین جلسه کمیته اجرایی بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و شانزدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری برگزار شد

در راستای برگزاری بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش پزشکی و شانزدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری در اردیبهشت ماه سال 1402 اولین نشست کمیته اجرایی این همایش روز دوشنبه 14 آذرماه 1401 در سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، این نشست  با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، دکتر آیین محمدی، رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت، دکتر مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه  و اعضای کمیته اجرایی برگزار شد.

در این نشست پیرامون ملاحظات اجرایی همایش، برنامه ریزی برای برگزاری برنامه های جنبی و کارگاه های همایش ، طراحی سایت و پوسترهای همایش، فراخوان مقالات، چارچوب زمانی سخنرانی ها و پنل ها و نحوه برگزاری همایش( حضوری و مجازی) به بحث و تبادل نظر پرداختند.

توضیح اینکه بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و شانزدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری و پنجمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در تاریخ 13 لغایت 15 اردیبهشت 1402 با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در  مرکز بین المللی همایش های رازی برگزار خواهد شد.