اطلاعیه کارت ورود به جلسه آزمون های جامع اسفند 1401 دانش آموختگان خارج از کشور

اطلاعیه

به اطلاع کلیه دانش آموختگان خارج از کشور داوطلب شرکت در آزمون­های جامع علوم پایه (پزشکی، دندانپزشکی)، پیش کارورزی و 180 واحدی داروسازی (ارزشیابی و ارتقاء) که در دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند می رساند؛ جهت دریافت کارفت ورود به جلسه آزمون از روز سه ­شنبه 9 اسفند ماه به آدرس سایت exame.tums.ac.ir مراجعه و نسبت به دریافت کارت اقدام نمایید.

محل برگزاری آزمون: دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به آدرس خیابان انقلاب- خیابان قدس- خیابان پورسینا- دانشکده پزشکی

جهت ورود به جلسه و شرکت در آزمون داشتن کارت ورود به جلسه، کارت ملی (در صورت نداشت کارت ملی، شناسنامه) اجباری است. شرکت­ کنندگان در آزمون می­ بایست یک ساعت پیش از شروع آزمون (ساعت 8 صبح) در محل جلسه حضور یابند. تاریخ برگزاری کلیه آزمون ها به صورت همزمان روز پنجشنبه 11 اسفند ماه ساعت 9 صبح می­ باشد.