اختتامیه نشست های بازاندیشی بر جلسات علمی همایش بین المللی انجمن آموزش پزشکی اروپا در سال 1402(AMEE2023) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش: سومین نشست از مجموعه نشست های بازاندیشی بر جلسات علمی همایش بین المللی انجمن آموزش پزشکی اروپا در سال 1402 AMEE 2023 با هدف آشنایی با آخرین تحولات بین المللی در حیطه آموزش پزشکی، فرصت به اشتراک گذاری تجربه های مختلف و بازاندیشی بر آن جهت ارتقای کیفیت آموزش علوم پزشکی در روز چهارشنبه مورخ ۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۴:۴۵ به صورت حضوری در سالن طبقه نهم ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا دکتر مریم علیزاده، مدیر واحد امور بین الملل مرکز مطالعات و توسعه آموزش ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان به معرفی اعضای پنل، پرداخت سپس اعضای پنل دکتر نسیم عبادتی، دکتر سید محمد میر محمد صادقی، دکتر فاطمه بهرام نژاد به ارائه، نقد و بررسی نکات کلیدی نشست موضوع ادغام صدای بیماران در آموزش حرفه ای بهداشتی با عنوان
Nothing about us without us: integrating patient voices in health professions education
پرداختند.
 در ادامه این نشست سمپوزیومی با موضوع توسعه دانشکده فراگیر با عنوان
Every voice matters:Inclusive faculty Development
با حضور پنل ها دکتر نسیم خواجوی راد، دکتر مریم علیزاده، دکتر قربانگل اصحابی ارائه شد.

در پایان به عنوان اختتامیه دکتر محبوبه مافی نژاد، دکتر مریم علیزاده نشست را جمع بندی و پایان دادند.