• تاریخ انتشار : 1399/10/29 - 10:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 243
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه الگوی گسترش دانش های میان رشته ای کلان منطقه 10

جلسه الگوی گسترش دانش های میان رشته ای شنبه 27 دی 99 با حضور معاونین و نمایندگان دانشگاه های کلان منطقه 10 به صورت مجازی برگزار شد.

جلسه الگوی گسترش دانش های میان رشته ای کلان منطقه 10 شنبه 27 دی 99 به صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست معاونین و نمایندگان آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، ارتش، بقیه اله، شهید بهشتی، انستیتو پاستور، انتقال خون، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شاهد، مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی، علوم بهزیستی و توانبخشی و معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز حضور داشتند.

این جلسه به منظور دستیابی به نظریات، تجارب ارزشمند و دانش حاصل شده توسط دانشگاه های کلان منطقه 10، برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن خوشامدگویی مقدمه ای از دانش های میان رشته ای بیان کرد و گفت: بحث میان رشته ای یکی از مهمترین نکات در دستور کار وزارت خانه است و مبحث میان رشته ای فرصت عبور از مرزهای سنتی رشته های گوناگون برای رسیدن به نتیجه مطلوب در یک رشته را فراهم می سازد.

دکتر حمیدی، نماینده دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در این خصوص افزود: این موضوع به عنوان یک ابر پروژه در کلان منطقه 10 بسیار خوب طراحی شده است و هر یک از دانشگاه­ها و موسسات مستقر در کلان منطقه 10 ماموریتی ویژه دارند که به بهترین شکل ممکن در حال انجام و پیگیری است.

وی همکاری کلان منطقه 10 با موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی به عنوان یک موسسه صاحب سبک شناخته شده به عنوان یک فرصت طلایی و یکی از اصلی ترین ره یافت های این منطقه یاد کرد و اقدامات و فعالیت های انجام شده در دانشگاه های کلان منطقه 10 را هدفمند اعلام نمود.

دکتر حسینی مقدم نیز با بیان اینکه سازمان یونسکو در مبحث علم باز و میان رشته ای تاکید می کند اعلام کرد: در این طرح ضمن بررسی جامع تجارب ملی و جهانی، تلاش شده است با تکیه بر روش های مبتنی بر مشارکت ذی نفعان، امکان شکل دهی به خرد جمعی جهت دستیابی به آینده مطلوب میان رشته ای در آموزش علوم پزشکی مهیا شود و برای ساخت آینده مطلوب می بایست مشارکت داشته باشیم.

سپس دانشگاه های علوم پزشکی ایران، ارتش، بقیه اله، شهید بهشتی، انستیو پاستور، انتقال خون، تربیت مدرس، شاهد، مرکز آموزشی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی و علوم بهزیستی به بیان فعالیت ها و اقدامات مربوط به دانشگاه خود در زمینه گسترش علوم میان رشته ای پرداختند.

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس دکتر کلباسی، پیشنهاد برگزاری دوره­های میان رشته ای به صورت سراسری و ملی و همچنین تشکیل کارگروهی برای نشست وسیع تر فی مابین دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت علوم را داد.

وی همچنین علوم میان رشته ای را تلفیق دانش، روش و تجارب حوزه مدیریتی و اساتید دانست.

پس از دریافت نظرات اعضای جلسه مقرر شد جمع بندی نظرات توسط دکتر حسینی مقدم تا اسفند 99 به منظور راستی آزمایی و اعتبار بخشی دانشگاه ها به معاون آموزشی دانشگاه تهران ارسال شود.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار دبیرخانه کلان منطقه 10 آمایش
  • کد خبر : 169208
کلمات کلیدی
معاونت آموزشی  دانشگاه
تهیه کننده:

معاونت آموزشی دانشگاه

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *